Nieuws 7 jan 2018 Lianne Görtz

Survival Of The Fittest is hét nieuwe televisieprogramma à la Temptation Island

Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt steeds dichter en dichterbij. Eerder kon je al lezen dat je vanaf ook al in de stemming kunt komen met het programma Love Island. En binnenkort kun je van nóg een ander soortgelijk programma genieten.

Volgende maand komt Survival Of The Fittest op tv. En dat betekent smullen van vrijgezelle mannen en vrouwen die proeven van geluk en ongeluk in de liefde.

Survival Of The Fittest

Zoals de naam het al zegt, vindt er een wedstrijd plaats. Uiteraard doen aan het programma single mannen en vrouwen mee en dit keer vormen de sexes één team. Ze bevinden zich in de Zuid-Afrikaanse savanne waar ze verschillende opdrachten uit gaan voeren. Het beste team wint een groot geldbedrag. Lijkt simpel, maar iedereen is vrijgezel. En dat zorgt ongetwijfeld voor wat vuiltjes aan de lucht.

Deze trailer brengt je in ieder geval al behoorlijk in de stemming:

Onder begeleiding van host Laura Whitmore wordt dat sowieso flink zweten daar in Zuid-Afrika. Of dat nu is van genot of van woede. Waarschijnlijk allebei.

Ander heet nieuws waar je nú van kunt smullen: De nieuwe realityserie Bromans met fijne mannen is fantastisch en wil echt je zien
Survival Of The Fittest

Reageer op artikel:
Survival Of The Fittest is hét nieuwe televisieprogramma à la Temptation Island
Sluiten