Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 21 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze week verschijnt er een nieuwe Tiger King documentairefilm: Surviving Joe Exotic

Zeer waarschijnlijk heb jij alle afleveringen van de nieuwe Netflix-documentaire Tiger King al lang en breed gebinged. Verslavend is het, hè? Het liefst zou je alles nog een keer opnieuw willen kijken, maar da’s nergens voor nodig want deze week komt er een nieuwe documentairefilm op televisie over Tiger King: Surviving Joe Exotic.

De eerste beelden zijn al online te zien.

Surving Joe Exotic

Voor wie de documentaire over Tiger King nog niet kent: in de serie staat de strijd tussen de excentrieke wildparkeigenaar Joe Excotic en dierenactiviste Carole Baskin centraal. In de documentaire word je meegenomen in beide nogal ongewone levens. Een echte aanrader! Wedden dat je na het zien van de eerste documentaire direct de nieuwe film Surviving Joe Exotic wil zien? Vanaf 25 juli kun je de nieuwe film zien op Animal Planet.

Onze Joe Exotic keert terug in een geheel nieuwe documentairefilm Surviving Joe Exotic. Alle beelden zijn opgenomen voordat de wildparkeigenaar werd veroordeeld tot zijn gevangenisstraf. Dit keer is niet Netflix, maar Animal Planet degene die de documentaire tot stand heeft gebracht. Dit wil dus zeggen dat deze documentairefilm compleet los staat van de documentaireserie Tiger King op Netflix.

Nieuwe documentairefilm

De beelden van Surviving Joe Exotic waren in eerste instantie opgenomen voor het tv-programma Wolves and Warriors. Maar uiteindelijk verschijnen de beelden nu los in de documentairefilm. Deze film gaat voornamelijk over de dieren in G.W. Zoo, maar uit de trailer werd al snel vrij duidelijk dat Joe ook een grote rol speelt.

Zodra je de trailer ziet, zul je zien dat Joe Exotic niet per se in een positief daglicht wordt gezet. Je ziet onder andere hoe hij tijgers op de markt aanbiedt voor geld. Hieronder is de trailer weergegeven, we zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Lees ook: Binge en learn – 4 leerzame documentaires op Netflix die jij gegarandeerd wil zien

Reageer op artikel:
Deze week verschijnt er een nieuwe Tiger King documentairefilm: Surviving Joe Exotic
Sluiten