Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 10/10/2017

Er bestaan cupcakes van sushi en ze zijn goddelijk lekker en cute AF

Wat zijn er toch briljante mensen op de wereld. Mensen die ons het leven een tikkeltje mooier maken. Want als je denkt aan sushi cupcakes, dan kan je dag toch niet meer stuk? Ja, mensen hebben sushi cupcakes bedacht en het is de beste traktatie ooit.

Sushi cupcakes? Come to mama

Het maakt eigenlijk niet uit in welke vorm je sushi eet. Het kan gepresenteerd worden als de klassieke rol, hamburger of sandwich en alles smaakt goddelijk. Maar het is waar: het oog wil ook wat. Daarom bedacht een sushi burrito restaurant in Las Vegas de sushi cupcakes.

Jaburritos, een sushi restaurant met Mexicaanse twist, vind je op de LINQ promenade en het kan wel eens jouw sushi hemel zijn. Het is er een walhalla van cupcakes. Maar dan zonder chocolade, glazuur en sprinkles. Denk aan rijst, wasabi, zalm en tonijn.

De eigenaar Ken Aoki vertelt: ‘Ik was opzoek naar een leuke manier om een sushi hapje te presenteren. Toen bedacht ik deze combinatie. Het was een uitdaging om het idee ook echt uit te gaan voeren. We moesten door heel veel verschillende procedures gaan om uiteindelijk de perfecte combinaties aan ingrediënten, wonton schelpen en texturen bij elkaar te krijgen voor de lekkerste smaak.’

Klinkt verrukkelijk..

Uiteindelijk kwamen deze helden met een ongelooflijk lekkere combinatie voor de sushi cupcakes. Als basis wordt een gebakken wonton schelp gebruikt. Daaromheen zijn gele bloemblaadjes gebruikt om het geheel nog wat feestelijker te maken. Dan wordt de schelp gevuld met een bolletje rijst.

Er wordt daarna geen glazuur gebruikt. Nee, er komt een laag zalm of krab of pittige tonijn bovenop. Als laatste zijn er nog heerlijke toppings zoals pittige mayonaise, sriracha, roomkaas en guacamole. Vergeet de normale cupcake: dit is de traktatie waar iedereen enorm blij van wordt. PS: Ze hebben ook sushi burrito’s. Oh boy.

Fork Yeah: Jaburritos

You can now get your sushi in cupcake form. >> thrl.st/2yudBoY

Geplaatst door Thrillist op woensdag 27 september 2017


Kijk nou wat mooi:
OMG! Er is nu roze sushi en het is ongelooflijk perfect

Reageer op artikel:
Er bestaan cupcakes van sushi en ze zijn goddelijk lekker en cute AF
Sluiten