Renée
Renée | LinkedIn Life 22 apr 2018

Fancy! Straks kun je gewoon sushi smikkelen in het vliegtuig

Sushi is fantastisch. Maar weet je wat helemaal geweldig zou zijn? Als je sushi kunt eten in het vliegtuig. En weet je wat? Dat is gewoon mogelijk.

Laat het namelijk maar aan KLM over om sushi eten in het vliegtuig mogelijk te maken. Als jij straks een lange vlucht op de planning hebt staan kan het zomaar zijn dat je hierom kunt vragen.

Sushi eten bij KLM

Oké, je moet wel worldbusinessclass vliegen, maar dan belooft de vliegmaatschappij wel dat je lekker sushi kunt happen. Speciaal voor deze gasten is sushi eten op grote hoogte geïntroduceerd.

Het is ook niet zomaar sushi bestellen op grote hoogte, maar sushi van kwaliteit. De chefkok van het chique Okura Hotel in Amsterdam heeft de maaltijden namelijk samengesteld. Lekker eten gegarandeerd dus.

Bij welke vluchten sushi eten?

Het betekent trouwens niet dat je bij iedere vlucht sushi kunt bestellen. Het wordt namelijk geïntroduceerd om Japanse klanten een betere service te verlenen. Dat betekent dat op de route van Amsterdam naar Tokio en straks ook naar Osaka de sushi klaarstaat.

Voor mensen in economy class zijn er ook Japanse maaltijden (jaaa!), maar de vraag is of de sushi dan ook beschikbaar is. Wie niet waagt…

Reageer op artikel:
Fancy! Straks kun je gewoon sushi smikkelen in het vliegtuig
Sluiten