Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 mei 2017

Sushi fans opgelet! Deze mega sushirol weegt bijna 3 (!) kilo

Ben jij een enorme sushi fan en kan je hier 's nachts voor wakker gemaakt worden? Is het elk moment van de dag tijd voor sushi, ook al is het 6.00 's ochtends? Dan is deze sushi rol absoluut iets voor jou, want deze mega sushirol is gi-gan-tisch.

Sushi: bij alleen het woord begin jij al te kwijlen. Een all-you-can-eat restaurant gaat haast failliet op jou, aangezien jij de hele tent met gemak kan leegeten. Maar krijg jij deze mega sushirol ook op?

Één monster sushirol, alstublieft

Dit is echt dé sushirol die je wil proberen als volharde sushifan. Wat je kan je allemaal verwachten op de rol? Er zitten zeven ingrediënten in de mega sushirol en hier staan ze allemaal voor jou op een rijtje, mocht je zelf de behoefte hebben zo’n rol in elkaar te zetten:

1. 450 gram rijst
2. 170 gram cream cheese
3. 260 gram zalm
4. 2 hele avocado’s
5. 450 gram imitatie krab
6. Een hele zak garnalen chips
7. 57 gram Masago (eitjes van een vliegende vis)

Monsterrol sushi challenge

De mega sushi rol staat gelijk aan acht normale sushi rolls en alleen de best getrainde sushi eters lukt het om deze mega rol helemaal op te eten.

Het restaurant heeft zelfs een Monster Sushi Challenge in het leven geroepen: als jij binnen vijftien minuten de hele rol op kan eten, krijg je een plekje op de wall of fame én een gratis menu bij Deli Sushi & Deserts. Maar of je hier dan nog zin in hebt.

Kan jij dit helemaal alleen op? Voor slechts 30 dollar (27 euro) is de rol te koop. Mocht je daar toevallig langsgaan in San Diego, maak dan even een pitstop bij Deli Sushi & Desert en werk aan een foodbaby.

Dit wil jij ook proberen: Bijzonder: Je kan nu in Nederland zalm sushi ijs eten

Reageer op artikel:
Sushi fans opgelet! Deze mega sushirol weegt bijna 3 (!) kilo
Sluiten