Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 8 mrt 2017

Sushi fans opgelet: er komt een nieuw sushi festival met tientallen foodtrucks

Stop jij altijd jezelf gigantisch vol met sushi in een All You Can Eat restaurant en ben je gek op festivals? Dan is dit jouw ultieme uitstapje. In Utrecht en Den Haag gaat een sushi festival plaatsvinden en er zal gigantisch veel sushi aanwezig zijn.

Vorig jaar was er al een sushifestijn in Amsterdam. En dit jaar kun je ook weer heerlijk sushi eten op festivals. Van 5 tot 7 mei zal het Sushi Festival JOY namelijk plaatsvinden in Utrecht en van 9 tot en met 11 juni in Den Haag. Naast sushi worden er ook allerlei andere Japanse gerechtjes aangeboden. Een goed excuus om de hele dag te eten dus.

Zen met sushi

Behalve sushi zijn er op het festival ook diverse minder bekende Japanse gerechtjes te proeven. Ken jij bijvoorbeeld al sukiyaki? Of poké bowls? Deze kan je hier ontdekken.

Er zijn ook allemaal verschillende activiteiten te doen. Zo zijn er sushiworkshops, is er een gameroom en een heus karaoke hotel gebouwd van containers en kan je genieten van een ontspannende massage. Je komt helemaal zen thuis na dit festival.

En het mooiste komt nog: een DJ zal de avond afsluiten. Dat wordt dansen met sushi tussen jouw chopsticks in de ene hand en een cocktail in je andere. Wat een fantastische combinatie.

Het is helemaal niet gek dat jij verslaafd bent aan sushi:Gelukkig, dit is de logische verklaring voor je sushi verslaving

Reageer op artikel:
Sushi fans opgelet: er komt een nieuw sushi festival met tientallen foodtrucks
Sluiten