Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 06/10/2018

Wauw! Dit moet wel het mooiste sushi-restaurant ter wereld zijn

Ben je nog op zoek naar de perfecte spot om met je lover of vriendinnen sushi te eten? Stop maar met zoeken. Dit sushi-restaurant in Valencia is alles wat je hartje begeert.

Sushi-restaurant in Valencia

Suhsi-liefhebbers verzamelen! Er is een sushi-restaurant geopend in Valencia genaamd Kaikaya waar je hartje sneller van gaat kloppen.

Spanje is helaas niet om de hoek. Maar mochten je binnenkort in Valencia zijn, dan ga je hier natuurlijk wel even langs. Zelfs al zou je niet van sushi houden zou je hier alsnog naartoe gaan om de perfecte Instagram-foto te maken met je vriendinnen.

Kaikaya mag dan wel een Japanse keuken hebben, het interieur is volledig in Braziliaanse stijl waardoor het super uniek is. Van een hele jungle aan planten, naar papegaaien tot aan leuke roze mozaïektegeltjes, dit sushi-restaurant is alles waar we van dromen.

sushi-restaurant valencia
sushi-restaurant valencia

Ontworpen door Masquespacio

Het tropisch uitziende restaurant is niet door de minste ontworpen. Masquespacio, een creatieve bureau, heeft het interieur tot in de details ontworpen en dat was best een uitdaging.

Het interieur is namelijk traditioneel Japan gecombineerd met exotisch Brazilië en ondanks dat dat een ongewone combinatie is, is het juist heel mooi.

sushi-restaurant valencia
sushi-restaurant valencia
sushi-restaurant valencia

Wij maken alvast onze reservering.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Smikkelen: Er komt een restaurant waar je alleen maar risotto kan eten in Amsterdam

Elle

Reageer op artikel:
Wauw! Dit moet wel het mooiste sushi-restaurant ter wereld zijn
Sluiten