Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 okt 2017

OMG! Geen kip en kalkoen deze kerst want het grootste sushifestival van Europa komt naar Nederland

Kerst staat bijna automatisch garant voor eten. Heel veel eten. En als je het ècht traditioneel aanpakt, dan staat er kip en kalkoen op het menu. Lekker, maar we kunnen ons voorstellen dat je ook eens een keer toe bent aan iets anders. Iets origineels. Een bezoekje aan het grootste sushifestival van Europa origineel genoeg?

Sushi met kerst is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar wanneer is het geen tijd voor een lekker eetfestijn met visjes, rijst en groentes? Precies. En je hoeft nog niet eens zelf in de keuken te gaan staan, want bij het sushifestival wordt alles gewoon fijn voor jou klaargemaakt.

Grootste sushifestival van Europa in Nederland

Voor dit sushifestival hoef je dit keer niet naar Australië, Amerika of Engeland. Nee, je kunt gewoon lekker in ons vertrouwde eigen landje blijven. Het festival is het grootste in Europa en vindt plaats in het gezellige Eindhoven in Brabant. En wat ook leuk is om te weten, is dat het festival helemaal in het teken staat van Japanse sferen. Ja, duh.

Maar dat betekent dat je geen kerstbomen, kerstversiering of wat dan ook tegen gaat komen in het Klokgebouw. Wat je wel gaat zien en horen is Japanse muziek, samurai’s, een Aziatische markt, traditionele Geisha’s en Japanse tekens. Bovendien kun je heerlijk ontspannen met Japanse massages, hangmatten en speciale zenplekjes. Hoe chill?

Dit jaar geen stress in de keuken om alles perfect en op tijd klaar te maken maar heerlijk ontspannen en nergens aan hoeven denken. Heerlijk om het jaar zo af te sluiten lijkt ons zo.

Dit is toch ook goddelijk? Er bestaan cupcakes van sushi en ze zijn goddelijk lekker en cute AF

Reageer op artikel:
OMG! Geen kip en kalkoen deze kerst want het grootste sushifestival van Europa komt naar Nederland
Sluiten