Van voetbalmeisje naar modeontwerpster: Sylvie Meis lanceert eigen lingerielijn voor Aldi

Grote kans dat jij al wist dat Sylvie Meis van lingerie houdt, dit blijkt natuurlijk uit al haar samenwerkingen met het lingeriemerk Hunkemöller. Toch staat dit al een tijdje stil. Tot nu. Sylvie is weer aan het ontwerpen geslagen, maar dit keer voor een hele andere opdrachtgever. Sylvie Meis lanceert haar eigen lingerielijn voor Aldi. Ja, echt.

Wij zijn net zo benieuwd als jij, hoe dit eruit gaat zien.

Sylvie Meis ontwerpt lingerie voor Aldi

Alhoewel dit niet de eerste keer is dat de pasgetrouwde Meis haar oude hobby weer oppakt, heeft ze ook deze keer een zeer bijzondere lijn ontworpen. Nu vraag je je natuurlijk af: ‘wat kan ik verwachten?’ Begrijpelijk. Wij vertellen het je.

De lingerielijn bestaat uit sexy lingeriesetjes, negligés, bijpassende slaapmaskers (hoe cute), en pyjama’s. Ook heeft Sylvie over de kleuren nagedacht, zodat de stukken goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De gehele lingerielijn bestaat uit de volgende kleuren: lichtgrijs, poederroze of zwart. Zit jouw lievelingskleur ertussen?

Materialen van de lingerielijn

Volgens Sylvie moet het juiste ondergoed als een tweede huid aanvoelen. Dat is dan ook de reden dat ze bij het ontwerpen van de collectie de nadruk heeft gelegd op superzachte materialen, hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort. Als dit niet lekker zit, weten wij het ook niet meer..

Samenwerking met Aldi

Sylvie is heel blij dat ze Aldi als partner aan haar zijde heeft. Dit komt omdat ze hierdoor haar collectie tegen een redelijke prijs aan talloze vrouwen in heel Duitsland kan aanbieden. Ja, je leest het goed ja. Als je een sexy bh’tje wil scoren, moet je wel eventjes naar Duitsland rijden. Maar ach, dan heb je wel echt wat. Vanaf 16 november is de collectie te koop.

Lees ook: Waarom meiden die geen matchende lingeriesetjes dragen de allerleukste mensen zijn

Reageer op artikel:
Van voetbalmeisje naar modeontwerpster: Sylvie Meis lanceert eigen lingerielijn voor Aldi
Sluiten