Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 20 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Zó leuk: Er komt een Take Me Out met oma’s en opa’s

Het is misschien wel de allerleukste datingshow van de wereld: Take Me Out. Vrouwen achter een desk (zoals Britt Dekker) die genadeloos toeslaan wanneer een man zich presenteert. De allerleukste, meest excentrieke types komen voorbij en geef toe, jij zat lekker mee te keuren. En nu komt er een Take Me Out met oma’s en opa’s.

Take Me Out met opa’s en oma’s

Na een paar legendarische seizoenen met Eddy Zoëy en Jan Kooijman als presentatoren, wordt het misschien wel eens tijd voor een make-over. Heel leuk al die jonge vrouwen die een man staan te keuren, maar wat nu als een andere leeftijdscategorie dit gaat doen?

De bazen van Take Me Out dachten daar blijkbaar over na, en kwamen met een briljant plan: Take Me Out met opa’en oma’s. Je kunt niet anders dan hier heel nieuwsgierig van worden, toch?!

Kom please naar Nederland

In ieder geval in het Verenigd Koninkrijk wordt dit nieuwe fantastische seizoen vanaf 2018 uitgezonden op televisie. En wat is nu een mooier concept dan die opa’s en oma’s een handje helpen om een perfecte date te vinden?

Wij zijn heel benieuwd wat voor knappe opa’s de Take Me Out studio zullen betreden en of de meningen van de oma’s net zo vurig zullen zijn als die van de jongere dames. Nu nog wachten op een seizoen in Nederland. Jongens, dit wordt toch een hit?

Oh yes, deze komt ook weer terug: Jaaa wie wil er een lekkere vent: Take Me Out komt terug op TV en ze zoeken kandidaten

Reageer op artikel:
Zó leuk: Er komt een Take Me Out met oma’s en opa’s
Sluiten