Zo vervaag je binnen een handomdraai die irritante tan lines

We gaan écht niet klagen over het feit dat de zon al dagenlang achter elkaar flink aan het schijnen is. Integendeel. Maar het zonnen in ons stylish maar niet zo handige badpak, heeft ons flinke tan lines bezorgd. Gelukkig hebben een stappenplan om deze in een handomdraai te vervagen.

Tan lines worden weleens als sexy beschouwd, maar wij vinden ze toch meer een doorn in het oog. Al helemaal wanneer we onze favoriete off shoulder top willen dragen, is er geen ontkomen aan. Herkenbaar?

Natuurlijk is een lekker kleurtje krijgen prachtig.  Maar we zouden het liefst egaal bruin worden, zónder die tan lines. Je bent prachtig zoals je bent, maar met deze tips vervaag je die witte strepen op je lijf.

 1. Exfoliëren

  De eerste stap in het proces is exfoliatie. Exfoli – wat? Exfoliatie. Dit is een duur woord voor in de weer gaan met scrubhandschoen en -crème. Je maakt hier je huid mooi egaal en zacht mee.

 2. Doei tan lines met zelfbruiner

  Een simpele maar zeer doeltreffende maatregel die je vervolgens kunt nemen, is het insmeren van de gedeeltes van je huid die niet bruin zijn geworden.

  Laat de crème tenminste acht uur zitten en zie daar een mooie gebruinde en egalere huid.

 3. In de weer met aardappels

  Een huis- tuin- en keukentip is het gebruiken van aardappels. Deze zitten namelijk bomvol vitamine C, wat een verlichtende werking kan hebben.

  Fabriceer een maskertje waarin je de aardappel vermengt en smeer dit op de huid. Het klinkt wel wat raar, maar het is ’t proberen waard, toch?

 4. Make-uppen maar

  Waneer dit alles niets heeft uitgehaald kun je altijd nog met make-up in de weer gaan. Make-up voor je lichaam, welteverstaan. Met een dekkende foundation kun je de lichtere delen zó van een donkerder tintje voorzien. Doei tan lines, hoi zwoel zomerjurkje.

Jani TV

Reageer op artikel:
Zo vervaag je binnen een handomdraai die irritante tan lines
Sluiten