Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 4 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Shop ze hier: de leukste tassen voor dit seizoen

Het is officieel herfst, en wat hoort er bij herfstweer? Juist ja, een fabulous herfstoutfitje. Denk hierbij aan een paar mooie boots, een fijne jeans, een dikke jas maar vergeet zeker de (hand)tas niet. Dit maakt je outfit helemaal af. En er is niets leukers dan jezelf een nieuwe tas gunnen, wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt. En laat de herfst nou net begonnen zijn ;-). Om die reden hebben wij de mooiste tassen van het seizoen op een rij gezet.

Tast dus maar eens flink in die buidel van je, want je wil ze allemaal hebben.

Mooiste tassen van het seizoen

Een tas maakt je outfit helemaal af, eens? Tenminste dat vinden wij op de Beautify redactie wel. Je hebt hem altijd bij je, en daarom moet je er ook he-le-maal weg van zijn. De ene houdt juist van een subtiele tas terwijl de ander heel blij wordt van een hysterische tas. No worries, we hebben aan iedereen gedacht. Aanschouw hieronder je nieuwe droomtas:

1. Handtas van Zign, €69,95

Deze mooie basis-tas past bij iedere outfit. En het leuke is: het leer van deze tas is afkomstig van milieuvriendelijke leerfabrikanten.

Bron: Zalando

2. Croc Leather Crossbody Bag van & Other Stories, €139

Deze prachtige handtas kan je op meerdere manieren dragen en heeft ook nog eens een onwijze herfstkleur. Als je het ons vraagt perfect voor dit seizoen.

Bron: & Other Stories

3. Shopping Bag van Freitag, €85

Hoe mooi is deze kleur? Helderblauw staat iedereen goed, helemaal wanneer het herfstzonnetje doorkomt schittert de kleur prachtig. Deze handige tas is lekker groot waardoor je er veel in kwijt kan. En het leuke is: het materiaal van de tas is gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk gebruikte vrachtwagenzeil, autogordels, postzakken en fiets binnenbanden.

Bron: Freitag

4. NYLON MINI SHOULDER BAG van UNIQLO, €12,90

Hoe leuk en handig is dit tasje van de UNIQLO? En al helemaal voor dit fijne prijsje. Je kunt kiezen uit talloze kleuren maar wij vinden de oranje toch echt wel het leukst. Lekker toepasselijk bij de herfst ;-).

Bron: Uniqlo

5. Fenix schoudertas van de MANGO, €29.99

Dit leuke tasje met crocostructuur kun je in twee kleuren kopen, bruin en groen. Het is maar net waar je van houdt. Goed om te weten: deze topper is alleen online verkrijgbaar, wees er dus snel bij.

Bron: Mango

6. Terra Quilted crossbodytas van Hvisk, €69

Deze mooie tas lijkt net op een zacht kussentje, heerlijk om te dragen dus. Ook de kleur matcht perfect met het seizoen van nu.

Bron: Bijenkorf

Lees ook: Dit wil je proberen! De meest trendy haarkleuren voor de herfst 2020

Reageer op artikel:
Shop ze hier: de leukste tassen voor dit seizoen
Sluiten