Oeh – Tasjes van parels zijn dé trend van deze zomer en jij wil er ook eentje

Als je de afgelopen weken door je Instagram feed hebt gescrold is de kans groot dat je de nieuwe tassentrend hebt gespot: pareltasjes. De schattige, kleine tasjes komen in alle vormen, kleuren en maten, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn gemaakt van allemaal kleine pareltjes.

Wij zijn natuurlijk helemaal verliefd op de schattige accessoires. Ze fleuren een simpele outfit meteen op en staan bij vrijwel alles superleuk.

Pareltasjes trend

Of ze nu oversized, mini, paars of wit zijn, deze schattige tasjes zien we tegenwoordig o-ve-ral. De tas is in principe een volwassen versie van de snoepkettingen en pasta-armbanden die je vroeger aan de keukentafel knutselde. De versierde tassen komen in verschillende materialen en menig influencer is al gespot met het viral item.

Punch buggy no punch back

520 Likes, 41 Comments – Kelly Schneider (@diamondsfordimes) on Instagram: “Punch buggy no punch back”

Gelukkig voor ons kan je vanaf nu de handtas met kralen ook bij H&M scoren en daar worden we natuurlijk vrolijk van. Voor maar €29,99 heb jij al zo’n prachtexemplaar in je bezit en ben je helemaal klaar voor de zomer.

tas van kralen trend

Meer leuke opties

Naast dit gezellige exemplaar van H&M zijn er natuurlijk nog meer winkels waar je het leuke tasje scoort. Voor iedereen is er wel een tasje van kralen die perfect past bij je persoonlijke stijl. Welke vind jij het leukst?

Zalando – €9,90

tassen trend parels

Zara – €39,95

tassen trend parels

Topshop – €44

tassen trend parels
Reageer op artikel:
Oeh – Tasjes van parels zijn dé trend van deze zomer en jij wil er ook eentje
Sluiten