Binnenkort kun je je ongewenste tatoeage verwijderen met een crème

Heb je een tatoeage laten zetten waar je nu eigenlijk spijt van hebt? Nu is de enige manier nog een pijnlijke laserbehandeling die ook nog eens veel geld kost. Maar binnenkort begint er een nieuw tijdperk.

Het kan wel eens gebeuren, een tatoeage waar je later spijt van krijgt. Het kan komen omdat je tatoeage iets was van het verleden (lees ex), of dat je er genoeg van hebt (je draagt ook niet iedere dag dezelfde make-up jaren achter elkaar). Hoe dan ook, een tatoeage is vrij definitief. Maar nu is er een oplossing waarmee je die tatoeage pijnloos en goedkoop kunt verwijderen.

Een 27-jarige onderzoeker uit Canada is namelijk bezig met een créme die je tatoeages kan verwijderen. De crème zou je tatoeage vervagen over verloop van tijd waardoor je ‘m uiteindelijk niet meer ziet. Het werkt vooral goed bij tatoeages die minimaal twee jaar oud zijn.

Op dit moment is de Canadees nog de crème aan het testen. De interesse is al groot. Het is naast een pijnloze oplossing ook nog een sgoedkoop. Voor drie cent kun je een vierkante centimeter laten weghalen. Vergeleken bij een laserbehandeling is dit een koopje.

Wij verwachten een enorme vraag, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Reageer op artikel:
Binnenkort kun je je ongewenste tatoeage verwijderen met een crème
Sluiten