Deze tattoo artieste tatoeëert jouw naam op haar lichaam voor $10

Straat artiest Ilma Gore heeft een Kickstart project opgezet waarbij ze wil proberen om haar hele lichaam te bedekken met namen en designs van andere mensen.

‘Help me om mijn lichaam te bedekken voor ik ziek en oud ben en wegkwijn achter de geraniums’, aldus de 22-jarige. Haar doel is om 6000 dollar binnen te halen waarmee ze 60 uur getatoeëerd kan worden.

Haar project zal gepresenteerd worden op een artshow in L.A. Ondanks dat het idee oorspronkelijk kwam na teveel cafeïne en te weinig slaap staat Ilma er helemaal achter. Ze kan niet wachten om haar lichaam te gebruiken als canvas en helemaal onder te zitten onder de tatoeages.

Er zijn ‘maar’ twee regels: haat berichten en slangen zijn uitgesloten van deelname. Ze beseft zichzelf heel goed dat het rare namen kunnen worden of andere vreemde designs aangezien ze maar twee regels heeft opgesteld. Maar daar ziet ze juist de kunst van in.

‘Sommige mensen zullen dit project idioot vinden, en anderen zullen ervan houden. Het is kunst. Dat hoort erbij. Ik ben halverwege mijn goal en ik ga door. Spijt krijgen? Nooit. Mijn motto is dat ik nooit spijt zal hebben van iets wat op dat moment staat voor wie ik ben. Het is een gedeelte dat je heeft gemaakt tot wat je nu bent’. -Ilma Gore.

Reageer op artikel:
Deze tattoo artieste tatoeëert jouw naam op haar lichaam voor $10
Sluiten