Tattoo-inspiratie: 4 plekken voor te gekke handtatoeages

Voor een lange tijd waren tatoeages op je handen eigenlijk niet zo populair bij vrouwen. Een tattoo die zo zichtbaar is, is eigenlijk ook best wel eng om te laten zetten. Maar steeds meer vrouwen durven het aan en handtatoeages zijn nu een échte trend op tattoogebied geworden.

Wij geven je inspiratie voor handtatoeages. En psst, wedden dat je ook overtuigd bent na het zien van deze foto’s?

Handtatoeages

Wij zijn fan van handtatoeages, maar denk goed na voordat je een afspraak bij jouw tattoo artist boekt voor zo’n soort tatoeage. Op deze plek is de tattoo namelijk veel te zien. Je handen kan je natuurlijk niet zo snel verstoppen. Maar als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kan het wel heel gaaf worden. Dit soort tatoeages zijn sierlijk en stoer tegelijk. Dit zijn volgens ons de vetste plekken op je hand.

Wil je dit artikel terug kunnen lezen? Sla hem dan op met Pinterest.

1. Tussen je vingers

Een tatoeages tussen je vingers is niet fijn om te laten zetten. Maar wie mooi wilt zijn moet af en toe pijn lijden – en gelukkig zijn deze tatoeages niet zo groot. Na afloop wordt je wél beloond met een prachtig exemplaar.

2. Op je vingers

Als je een handtatoeage echt wil laten shinen, kan je hem op je vingers laten zetten. Waar de tattoo tussen je vingers nog een beetje beschermd is voor de buitenwereld, zie je deze variant echt niet over het hoofd.

3. Op je hand

Deze plek voor een handtatoeage is wel heel gewaagd. Dit zijn onze favorieten:

3. Op je pols

Dit is een heel bekende plek voor tatoeages. Als je echt heel netjes gekleed moet, kan je deze tattoo verstoppen onder een lange mouwen shirt. Maar laat hem in alle andere gevallen vooral stralen.

4. Aan de binnenkant van je hand

Dit is de meest gevoelige plek voor een handtatoeage – bedenk dit goed voordat je hem laat zetten. Daarnaast kan de tattoo ook sneller vervagen. Maar als jij denkt dat dit de plek is voor jouw tattoo, moet je er vooral voor gaan. Hieronder nog een paar prachtige voorbeelden. Enjoy!

Lees ook: De ‘Barbie sole’ tattoo onder je voet is de nieuwe trend en wij zijn verkocht

Reageer op artikel:
Tattoo-inspiratie: 4 plekken voor te gekke handtatoeages
Sluiten