Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 juli 2017

Ha! Er is nu een tattoo-printer voor de mooiste tijdelijke tattoos

Ben je er nog niet helemaal uit of een tattoo nu wel echt iets voor jou is? Wil je niet vastzitten aan een mooi kunstwerkje of weet je simpelweg nog niet welke het wordt? Er is hulp. Er is nu namelijk een tattoo-printer waarmee je de mooiste tijdelijke tattoos kunt zetten in een handomdraai.

Tijdelijke tattoos met de Prinker

Say hi to Prinker. Prinker is de nieuwe digitale upgrade voor tijdelijke tattoos. Prinker is een apparaatje waarmee je binnen een handomdraai jouw eigen mooie creatie op je huid laat printen. Perfect voor een festival, of om even te wennen.

Bij de tattoo printer hoort een app, waarop je met een pennetje jouw perfecte tattoo tekent op het scherm. Als je niet zo creatief bent, kun je ook kiezen uit heel veel designs. Wanneer je design af is, doet de tattoo printer zijn werk en print jouw tijdelijke kunstwerk in kleur op de plek waar je hem wilt.

Vet handig

Volgens het bedrijf van de tattoo-printer zal je tijdelijke tattoo het zo’n drie dagen volhouden op je huid, waarna het er weer gemakkelijk afwast met zeep. De eerste dagen zal je er zelfs mee kunnen zwemmen, want hij is waterproof.

Prinker is te koop in vijf kleuren: blauw, geel, rood, zwart en een custom design. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het in dit filmpje en beschilder jezelf en je squad met de allermooiste tattoos:

Kijk hoe cool:

De tattoo-printer is in Korea al een apparaatje om te huren voor bijvoorbeeld evenementen. Daarna wordt de Prinker uitgebracht in China en de VS. We zijn benieuwd wanneer wij aan de beurt zijn.

Wij hebben ook nog wat inspiratie voor je: Mini best friend tattoos die jullie spontaan kunnen nemen deze zomer

Reageer op artikel:
Ha! Er is nu een tattoo-printer voor de mooiste tijdelijke tattoos
Sluiten