Tattoo twijfelaar? Asos verkoopt nu tijdelijke tattoo’s en ze zijn awesome

Voor je een tatoeage laat zetten, kun je best even twijfelen. Waar wil je ‘m hebben? Is het design wel echt zoals je wilt? Ga je er geen spijt van krijgen? Soms zou je willen dat je een tattoo gewoon even zou kunnen uitproberen…

Nou, wij hebben goed nieuws voor alle tattoo twijfelaars onder ons. Want een tatoeage uitproberen is nu gemakkelijker dan ooit. Een van onze favo webshops verkoopt namelijk tijdelijke tattoo’s. En ze zijn ongelooflijk schattig.

Yay! Deze tijdelijke tattoo’s zijn zo cute

Het gaat om de webshop Asos. Daar kun je al voor zes euro een setje tijdelijke mini tattoo’s kopen. Denk aan sterretjes, manen, katten, konijntjes, strikken, geometrische vormen en een g-sleutel voor de muziek fanaat.

Je kunt eindelijk testen of die ster op je pols nou wat voor jou is. Of je kunt een heuse collage maken en ze allemaal tegelijk uitproberen op je rug. Wat je maar wilt, alles is mogelijk.

asos

Hoe lang ‘ie blijft zitten is een beetje afhankelijk van je huidtype en ook wat je doet op een dag. Ben je verslaafd aan douchen dan zal de tijdelijke tattoo natuurlijk vrij snel vervagen. Maar je kunt er vanuit gaan dat ‘ie een paar dagen blijft zitten. Ideaal voor een feestje. En net lang genoeg om te beslissen of je nou echt een tattoo wil of dat het toch niks voor jou is.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017large-1-1-770x462

Reageer op artikel:
Tattoo twijfelaar? Asos verkoopt nu tijdelijke tattoo’s en ze zijn awesome
Sluiten