Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 24 jan 2020

Bij het zien van deze 8 tattoo’s voor koppels wil je nú naar de tattooshop met je lover

Voor veel koppels is het best wel een ding: een tattoo zetten samen. Maar meid o meid, als je deze plaatjes ziet verdwijnen jullie twijfels als sneeuw voor de zon.

Een kleine subtiele tattoo die jullie beide dragen is iets prachtigs. Zo zijn jullie altijd verbonden, zelfs bij de meest grote afstand.

De meest prachtige tattoos voor koppels

Jullie zijn onafscheidelijk. Dus waarom niet gaan voor een matchende tattoo die dat nogmaals bevestigd? Bovendien zijn ze allemaal zó prachtig dat kiezen nog moeilijk wordt.

Kies voor een inside joke, een mooie tekst of een symbool voor jullie onvoorwaardelijke liefde.

1. Allebei een half hartje als tattoo

Hoe schattig is dit halve hartje wat samen een heel hartje wordt als jullie je handen in elkaar doen? Dit is een tattoo die bijna niemand ziet maar die wel précies vertaald wat jullie voor elkaar voelen: liefde.

2. De zon en de maan

De zon en de maan kunnen niet zonder elkaar, net zoals dat bij jullie is. Op deze manier kunnen jullie een eigen draai geven aan de tattoo maar toch iets kiezen wat, net zoals jullie twee, echt bij elkaar horen.

3. Pinky promise

Niets belangrijker dan vertrouwen in een relatie. Vertrouwen jullie elkaar blindelings? Dan is dit speelse plaatje misschien waar jullie naar op zoek zijn.

4. Je bent mijn avocado wederhelft

De één kan niet zonder de ander. Net zoals deze opengesneden avocado. Hoe schattig is dit én als jullie van avocado houden is het helemaal top.

5. De leeuw en leeuwin

Houden jij en je lover wel van iets opvallends maar dan wel met een artistiek randje? Dan is dit wellicht een mooie optie. Prachtig gezet en de leeuw en leeuwin staan symbool voor een power koppel.

6. Het sterrenstelsel

Als je van een subtiliteit houdt dan is dit kunstwerkje helemaal jouw ding. Bovendien kunnen jij en je lover helemaal je eigen sterrenstelsel kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar hoe de sterren in het heelal stonden toe jullie elkaar ontmoetten.

7. Een oogje in het zeil houden

Als je echt van elkaar houdt verlies je elkaar nooit uit het oog toch? Hoe toepasselijk is deze subtiele variant. Prachtig en zo word je altijd herinnert aan elkaars oplettende oog.

8. You & me tattoo

Vind je het allemaal leuk die tattoo’s maar vind je het toch een beetje riskant? Dan is deze bijna onzichtbare you&me tattoo helemaal wat voor jullie.

Nu nog kiezen…

En, hebben jullie genoeg inspiratie voor een bezoekje aan een tattooshop? Wij zijn héél benieuwd naar jullie keuze.

Meer over tattoo’s:

Elitedaily.com

Reageer op artikel:
Bij het zien van deze 8 tattoo’s voor koppels wil je nú naar de tattooshop met je lover
Sluiten