Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 19 sep 2018

Dit is werkelijk álles wat je wilt weten over tattoo’s

Wij bij Beautify houden enorm veel van mooie tatoeages. Het is een manier om een deel van jezelf, je smaak en je persoonlijkheid te laten zien op een sierlijke manier. Maar het zetten van tattoo’s is echt een vak apart. Daarom hebben wij antwoord op al je vragen rondom tatoeages.

Alles over tattoo’s

Tatoeages zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Veel grote artiesten en beroemdheden hebben op z’n minst één inktplaatje op hun lichaam staan. Bij de meeste bedrijven is een tattoo hebben ook geen probleem meer, dus des te meer reden om een bezoekje aan een tattoo-artist te brengen.

Maar het is wel zo handig om goed voorbereid te zijn op het zetten van een permanente tattoo. Het is namelijk totaal niet makkelijk om een tattoo weg te halen.

Tattoo shops

Wat daarom heel belangrijk is voordat je een tatoeage gaat zetten, is de beste tattoo shop in jouw buurt vinden. Je wilt namelijk wel naar een tattoo shop die goed is én waarbij de tattoo-artiest gevoel heeft voor de stijl van jouw tatoeage. Wij hebben een lijstje gemaakt met de beste tattoo shops in Amsterdam. Die vind je hier.

Hand tattoo’s

Wat tegenwoordig heel populair is, zijn tattoo’s op je hand. Het is apart, maar we zien steeds meer mensen die het aandurven om een tatoeage op hun hand te zetten. Toch is een hand tattoo wel anders op veel vlakken. Lees alles over hand tattoo’s en de mooiste voorbeelden hier.

Pols tattoo’s

Wat ook heel erg mooi is, zijn tattoo’s op je pols. Misschien willen jij en je beste vriendin wel een matching tattoo ? Dan is je pols een hele mooie plek. Daarom hebben wij de mooiste pols tatoeages op een rijtje gezet. Dit artikel vol tattoo inspiratie vind je hier.

Lettering tattoo’s

Een tattoo met lettering is klassiek. Lettering tattoo’s bestaan al heel lang en het blijft prachtig. Ondanks dat het ‘gewoon’ tekst is, laat het wel persoonlijkheid zien door de keuze van je tekst en de stijl van de letters.

Maar ook bij lettering tatoeages is een goede voorbereiding essentieel, want ook dit is een vak apart. Alles over lettering tattoo’s en de mooiste voorbeelden, lees je hier.

Tattoo sleeves

Grote kans dat je na het zetten van één tattoo, er nog eentje wilt. Het schijnt namelijk een beetje verslavend te zijn, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Misschien wil je uiteindelijk wel een hele arm vol tattoo’s. Alles over tattoo sleeves staat gewoon hier.

Tattoo verwijderen

We hopen het natuurlijk niet, maar er bestaat altijd een kans dat je spijt hebt van je tatoeage. In dat geval wil je er vanaf, maar dat is zo makkelijk nog niet.

Toch zijn er verschillende manieren waarom je permanente tattoo toch niet zo permanent meer is. Alles over tatoeages verwijderen, lees je hier.

Reageer op artikel:
Dit is werkelijk álles wat je wilt weten over tattoo’s
Sluiten