Love it! Tattoo’s in rode inkt zijn de nieuwe trend en wij zijn fan

Ga je binnenkort een tattoo zetten? Dan zijn er duizend dingen om aan te denken. Van ontwerp, naar de plaats, maar ook de kleur is een belangrijk onderdeel. Wil je iets bijzonders? Bekijk dan snel deze tattoo’s met rode inkt.

Rode inkt is natuurlijk altijd al een optie geweest om je tattoo mee te zetten. Toch is het pas sinds kort dat we tattoo’s in rode inkt veel voorbij zien komen. Wij zijn helemaal fan.

Tattoo’s in rode inkt

We zijn gewend om tattoo’s in zwarte inkt het meeste te zien. Zeker tattoo’s die enkel uit lijnen bestaan, zijn meestal in zwarte inkt. Tegenwoordig zien we dat veel mensen aan het experimenteren zijn met andere kleuren inkt zoals wit en rood. Die laatste kleur wordt alsmaar populairder.

Je hoeft Instagram maar te openen en je ziet de rode tatoeages al voorbij komen. Ze zijn net even iets anders en de kleur staat vrijwel iedereen prachtig. Wil je liever eerst de grootste tattoo trends van 2019 weten? Die lees je hier . Maar tot die tijd doen wij alvast even een beetje inspiratie op met deze prachtige rode plaatjes.

Tattoo inspiratie

Reageer op artikel:
Love it! Tattoo’s in rode inkt zijn de nieuwe trend en wij zijn fan
Sluiten