#TBT 4 x jaren 90 beautytrends die we nooit meer terug willen zien

Dit artikel staat in het kader van Throwback Thursday. Goeie god. We hebben wat trends voorbij zien komen over de tijd. Opvallender nog is dat een heleboel trends terugkeren over tijd. Denk maar aan de winged eyeliner en de scrunchies. Echter zijn er ook voldoende trends die we écht niet meer terug hoeven te zien. Welke trends mogen in de 90’s blijven?

1. Frosted lipgloss.

Waarom, wáárom voelden we de behoefte om al onze kleuren lippenstift af te toppen met een glitterlaagje? We weten het echt niet meer. En we willen het ook echt niet meer weten.

2. Zichtbare lipliner.

Nee, nee en nog eens nee. Die trend is echt helemaal voorbij. Een lipliner is alleen nog verantwoord als je hem met mate en vooral tactvol gebruikt. We willen hem verder niet-meer-zien.

3. Opvallende highlights.

Vroeger was het uitermate hip om met highlights aan te komen die overduidelijk geverfd waren. Waar we nu alles er aan proberen te doen om te laten ogen dat we die leuke blonde plukjes door de zon hebben verkregen, wilden we vroeger dat mensen het zágen dat we ze alles behalve door de zon hadden gekregen. We gingen naar de kapper voor onze blonde strepen en dat was híp. Met de nadruk op wás.

4. Baksteen bruine lippenstift.

Hoewel de donkere lippenstift zeker een comeback aan het maken is, is er een aanzienlijk verschil tussen de donkere lippenstift van nu en toen. Nu gaan we voor donker rood of neigen we zelfs richting donker paars. Echter genoten we in de 90’s meer van een baksteenlook voor onze lippen. En sexy was het niet. Dus gooi die lang bewaarde lippenstift weg en waag jezelf aan de nieuwe donkere variant. Nu maar hopen dat die niet weer uit de mode raakt.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
#TBT 4 x jaren 90 beautytrends die we nooit meer terug willen zien
Sluiten