Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 september 2017

Te cute! In Groningen gaat het allereerste hondencafé van Nederland open

Amsterdam had natuurlijk al een kattencafé. Maar als jij meer een hondenpersoon bent, dan kom jij vanaf nu ook aan je trekken. Want het allereerste hondencafé van Nederland gaat openen en deze hotspot komt in Groningen.

Als je een hond op straat ziet wil je eigenlijk gillen en overgaan tot een urenlange knuffelsessie. Maar helaas waarderen de baasjes van de honden dat iets minder. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want je kunt in het hondencafé eindeloos knuffelen met de lieve beesten.

Wanneer de liefste hotspot van Nederland open gaat is nog niet helemaal zeker. Initiatiefneemster Marijke Haaksema hoopt eind dit jaar. Maar feit is dat het hondencafé Kwispel gaat heten en zich in Groningen zal vestigen.

Het eerste hondencafé van Nederland komt in Groningen

Als je langsgaat zul je een vast bedrag betalen per hand uur. Daarom kun je eindeloos koffie, thee en water drinken en natuurlijk onbeperkt met de hondjes knuffelen.

In totaal zullen er zo’n vijf tot tien honden worden opgevangen. Ze krijgen een eigen hok, zodat ze zich ook even kunnen terugtrekken, mochten ze daar zin in hebben.

Klinkt te cute toch?

Reageer op artikel:
Te cute! In Groningen gaat het allereerste hondencafé van Nederland open
Sluiten