Té gek! Dit ijs is speciaal ontwikkeld om je van je kater af te helpen

Misschien heb je op een brakke dag zin in een vette hap. In tosti's, eieren, pizza of een broodje haring. Maar voortaan - nadat je dit artikel hebt gelezen - verlang je intens naar ijs nadat je te veel hebt gedronken. Want als je dit ijs eet kun je 'dag' zeggen tegen je kater.

Behalve tijd, lijkt ook ijs alle wonden te helen. Als je net een break-up achter de rug hebt, als je ruzie hebt met een vriendin, als het even niet zo botert tussen jou en je baas. Dan is het heerlijk om jezelf te trakteren op ijs. Thuis op de bank in je pyjama of je kunt een wandelingetje maken naar de dichtstbijzijnde ijssalon. IJs kan al je problemen laten smelten als sneeuw voor de zon.

Anti-kater ijs

Maar, dat is nog niet alles. Want dit nieuws sláát alles. Er is namelijk nu een nieuw soort ijs en het is fantastisch. Dit ijs helpt je namelijk van je kater af.

Ja. Echt. In het vervolg kun je die blikjes cola, omeletten met bacon en tosti’s laten staan. Want het is dit ijs dat het brakke gevoel in je hoofd en buik gaat verminderen.

Doei kater, doei brakheid

Het ijs, met grapefruitsmaak, is uitgevonden in Zuid-Korea en het geheim is Oosterse rozijnenbomenextract. Dit wordt al honderden jaren door Koreanen gebruikt tegen hoofdpijn.

Zou dit ijs echt het geheim zijn om de dag door te komen als je wat te diep in het glaasje hebt gekeken?

Nu alleen nog een ijsje dat al jouw gênante dingen wist uit het geheugen van mensen waarbij je je hebt misdragen in dronken toestand…

LEES OOK: OMFG! Wijnijs is er om je leven nóg beter te maken

Reageer op artikel:
Té gek! Dit ijs is speciaal ontwikkeld om je van je kater af te helpen
Sluiten