Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 31 okt 2019

7 x waarom vrouwen die te laat komen juist hun zaakjes voor elkaar hebben

Jouw leven lijkt wel een race tegen de klok. Het maakt niet uit hoe laat je opstaat, te laat kom je toch wel. Maar meid, het is nog niet eens zo gek dat jij altijd te laat komt. Je hebt stiekem je zaakjes perfect op orde.

Je rent wat af in je leven en er is niemand die zoveel excuses heeft waarom ze te laat is. Maar al dat te laat komen brengt zomaar hele mooie dingen met zich mee in jouw leven.

Te laat komen = zaakjes voor elkaar hebben

Je zult het niet verwachten, maar meiden die te laat komen hebben hun leven verrekte goed voor elkaar. Ook al kijken mensen je soms een beetje vermoeid aan als je wéér te laat bent, vanaf nu heb je de ultieme excuses:

1. Je neemt het leven zoals het komt

Nee meid, jij probeert je leven niet te regisseren tot op de minuut. Dat komt namelijk omdat je die minuut niet eens hebt. Jij neemt het leven zoals het komt. Soms met een een lach en soms met een traan. Maar vooral met een hoop tijdgebrek.

2. Je bent de verrassing in ieders leven

Niemand weet namelijk wanneer je opduikt en waar je opduikt. Het kan zijn dat je een kwartier te laat bent, een uur en soms zelfs een dag. Weet je nog die keer dat je dácht dat je had afgesproken met een vriendin maar het pas een dag later was?

3. Je rent vaak in je leven

Want te laat zijn = rennen voor je leven. Wedden dat je daarom zo’n goede conditie hebt? Wat dat betreft zou dit je weer tijd schelen in de sportschool.

4. Niemand zegt zo vaak sorry als dat jij dat doet

“Sorry dat ik te laat ben, ik spring nu op de fiets” om maar één van je vele sorry’s te benoemen. En mensen die vaak sorry zeggen zijn empatisch en worden geliefd. Oftewel: je hebt je zaakjes goed voor elkaar vriendin.

5. Jij kunt als geen ander prioriteiten stellen

Want je komt altijd tijd te kort wat er in resulteert dat je keuzes moet maken in je leven. Maar zo gek is dit nog niet. Want juist omdat je weinig tijd hebt ben je kritisch. Zo ga je bijvoorbeeld wel eten met je beste vriendin maar heb je geen tijd om met niet échte vriendinnen tijd door te brengen. Zo gek is dit nog niet want je investeert hierdoor in de juiste mensen.

6. Je hebt zelfspot

Doordat je vaak te laat komt zie je er nog wel eens net niet ‘af’ uit. Zo kom je regelmatig met nog nat haar bij een feestje aan. Of wat dacht je van die keer dat je alleen de witte laag van je mascara er op zat? Oeps. Gelukkig kan je hier zelf ook om lachen. En vrouwen die om zichzelf kunnen lachen zijn LEUK.

7. Je kunt als geen ander dealen met hobbels in de weg

Als je weinig tijd hebt én het leven zit een beetje tegen dan kom je pas echt jezelf tegen. Jij weet als geen ander te dealen met hobbels in het leven. Letterlijk en figuurlijk.

Meer over te laat komen:

Reageer op artikel:
7 x waarom vrouwen die te laat komen juist hun zaakjes voor elkaar hebben
Sluiten