Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 19 okt 2016

Te lief: dit geweldige asiel heeft een ultieme chill room voor hondjes

Je kunt het je haast niet voorstellen dat hondjes op straat leven of worden verwaarloosd door hun baasjes. In Amerika zijn er zo'n zeventig miljoen (!) dakloze dieren terwijl er maar plek is voor zes tot acht miljoen arme beestjes. Dit geweldige asiel bedacht een mooie oplossing om hondjes een warm thuis te geven.

Toledo Area Humane Society bedacht een mooie oplossing voor hondjes die lijden aan stress doordat ze tijden lang in een hokje hebben gezeten. De diertjes kunnen nu relaxen in ‘The Real Life Room’.

Een oud kantoor is omgetoverd tot een woonkamer, inclusief televisie. De kamer heeft dimlicht, een box gevuld met speelgoed en een lekker zacht kleedje waar de honden kunnen chillen. Bezoekers en werknemers kunnen even langs wippen om te socializen met de hond.

De manager Jessica LaValley vertelt dat The Real Life Room een groot succes is en dat de honden zich erg thuis voelen in hun kamers. Ze kunnen zo hun hok uitlopen en even relaxen in de woonkamer.

Deze kamers zorgen ervoor dat de hondjes veel minder stress ervaren tijdens hun verblijf in het asiel. We krijgen spontaan zin om te knuffelen, honderd punten voor dit geweldige initiatief.

Als je ook zo gek op hondjes bent: Je kunt nu een puppy voor een dag adopteren tijdens je vakantie in Hawaï

Reageer op artikel:
Te lief: dit geweldige asiel heeft een ultieme chill room voor hondjes
Sluiten