Te mooi maar wél waar: een anti-rimpel gin-tonic

We zijn allemaal gek op een goede gin-tonic. Ze zijn niet altijd sophisticated maar je drinkt ze ook weg als water. Soms spreken we onszelf streng toe dat we eens een beetje moeten minderen, want goed voor onze looks zijn die GT's niet. Maar die gedachte hoef je nooit meer te hebben. Er is nu een GT die rimpels tegengaat. Say hi to alcohol and goodbye to botox:

Gin met pure collageen

Deze gin, met de naam 40%-proof gin, heeft een werking waar elke vrouw in de wereld op zat te wachten: rimpels tegen gaan terwijl je dronken wordt. De reden hiervan is dat de gin collageen bevat. En hoe meer collageen we hebben, hoe strakker onze huidjes zijn. Daarnaast bevat het ook kamille en tea tree, die beide ook bekend staan als pareltjes voor je huid.

Uit onderzoek is gebleken dat…

Nu vraag je je misschien af of de hoeveelheid collageen niet gewoon genetisch is bepaald en het ‘toevoegen’ van collageen daarom niets uithaalt. But it does. Er is namelijk onderzoek naar gedaan. Zo heeft een recente studie onderzocht of mensen die dagelijks collageen supplementen slikken inderdaad een mooiere huid hebben. En het bleek dat ze dat hun huid beter gehydrateerd was én minder rimpels had.

De precieze effecten van de collageen in deze gin moeten nog worden onderzocht. Maar slechter zal je huid er in ieder geval niet van worden. Bovendien klinkt het best interessant: ‘Ik drink een GT mét collageen’. Het kan niet lang duren of Kim Kardashian is er verslaafd aan…

YAY! Deze vrouw is volgens eigen zeggen zo oud geworden door het drinken van GT’s:
Deze 100-jarige vrouw beweert dat GT´s haar geheim zijn tot een lang leven

Reageer op artikel:
Te mooi maar wél waar: een anti-rimpel gin-tonic
Sluiten