Renée
Renée Beauty en Style 21 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Nog op zoek naar een teddyjas? Primark verkoopt de mooiste exemplaren voor minder dan €40

Je kunt dit jaar enorm gaan besparen op je energierekening, want kou lijden is niet langer van toepassing op jou. Primark verkoopt namelijk de allerleukste teddyjassen en het mooiste? Het kost je maar een paar tientjes.

Zo zie je maar weer dat het helemaal niet veel geld hoeft te kosten om er warm én modieus bij te lopen. Primark heeft een goede collectie teddyjassen in de rekken gehangen en stiekem willen we ze allemaal hebben.

De teddyjassen van Primark

Wil jij in de herfst en winter niet leven zonder een teddyjas aan? Dan komt de nieuwe collectie van je favoriete budgetketen precies op het goede moment. Nog net voordat het echt koud gaat worden kun je namelijk je slag slaan. Met prijzen van €18 tot €40 hul jij je de komende maanden in zo’n heerlijke fluffy jas.

Ben je benieuwd geworden hoe de jassen er dit jaar uitzien? Wij zetten ze hieronder voor je op een rij.

primark teddyjas
Primark

1. Bruine lammy jas €20

De korte jasjes zijn helemaal van nu en de chocoladebruine kleur staat je ongetwijfeld enig. Deze teddyjas is nu al een winnaar.

primark teddyjas
Primark

2. Crèmekleurige teddyjas €40

Deze lange jas is meteen de ‘duurste’ jas uit de teddy-collectie. De crèmekleur is in ieder geval perfect voor meiden die er een neutrale garderobe op nahouden.

roze teddyjas
Primark

3. Poederroze jas €30

Het is roze, teddy en warm, dus wat wil een mens nog meer? Als je de grauwe winterdagen wat vrolijker door wil komen is deze jas wat voor jou.

teddyjas van primark
Primark

4. Grijze teddy €25

Is het een vest of is het een jas? Wij weten het niet helemaal zeker, maar wat we wel weten is dat we deze teddy met liefde willen dragen. De capuchon maakt ‘m helemaal comfortabel.

primark teddyjas
Primark

5. Chocoladebruine jas €40

Ben je bang dat je jouw crèmekleurige teddy te snel vies maakt? Kies dan voor deze chocoladebruine variant. Bruin staat iedereen mooi, dus het is nooit een verkeerde keuze om voor deze versie te gaan.

warme jas van primark
Primark

6. Pistachegroene korte jas €20

Je hebt misschien wel gelezen dat pistachegroen één van de trendkleuren is en Primark speelt handig op de trend in. Mocht het groen niets voor jou zijn, dan kun je deze teddyjas ook kopen in het crème of bruin.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Nog op zoek naar een teddyjas? Primark verkoopt de mooiste exemplaren voor minder dan €40
Sluiten