Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 14 aug 2018

6 redenen waarom tegelijk verliefd zijn met je beste vriendin super leuk is

Alsof verliefd zijn nog niet leuk genoeg is, is het al helemaal een feest als je beste vriendin tegelijkertijd ook op een roze wolk zit. Jullie zijn allebei ontzettend vrolijk, barsten van de energie en kunnen deze positiviteit samen delen.

Tegelijk smoorverliefd zijn met je bestie is niet alleen leuk, maar ook nog eens handig. En dít zijn de redenen.

1. Shopsessies

Omdat jullie allebei een nieuwe liefde hebben, willen jullie er ook allebei heel leuk voor hem uitzien. Oftewel: tijd voor het inslaan van een nieuwe garderobe. En nieuwe sexy lingerie.

Shoppen met je beste vriendin is altijd al een feestje, maar al helemaal nu jullie allebei de leukste date looks voor elkaar kunnen uitzoeken.

2. Tegelijk verliefd zijn met je bestie = dubbeldaten

Het is iets waar jullie altijd al over praten, maar nu kunnen jullie het eindelijk doen: dubbeldaten. Met z’n vieren nieuwe restaurants uitproberen, naar de kroeg, naar de film of een weekendje weg. Niets leukers dan al deze leuke ervaringen te kunnen delen met je lover én je bestie.

3. Eindeloze liefdespraat

Als je verliefd bent, kun je urenlang achter elkaar doorpraten over je nieuwe liefde. Natuurlijk luistert je beste vriendin vol geduld en interesse naar al je verhalen. Maar op een gegeven moment zal ze het ook over andere dingen willen gaan hebben. Behalve als ze zelf ook verliefd is.

4. Samen de sportschool in

Sporten is geen hobby van jullie. Maar nu jullie al die mooie lingerie hebben gekocht en bruisen van de energie, hebben jullie er ineens wel zin in. Jullie motiveren elkaar, rennen rondjes door het park en hangen samen in de gewichten. Want voor die nieuwe liefde willen jullie er extra knap uitzien. Hallo sixpack.

5. Romantische date ideeën delen

Heeft hij je verrast met een romantisch avondje? Of heb jij juist een plannetje gesmeed om hem te verrassen? Als je beste vriendin ook verliefd is, kan ze wellicht wel wat date ideetjes gebruiken. En die kun jij haar geven – en zij jou.

6. Speculeren over later

Ineens praten jullie over de toekomst. Trouwen, jullie eerste huis en de kinderen… alles passeert de revue. Hoe leuk zou het zijn als jullie tegelijkertijd zwanger zouden worden?!

Speculeren over later kunnen jullie tot in de late uurtjes, en de liefde lijkt ineens het enige waar jullie over willen en kunnen praten.

Het moge duidelijk zijn: tegelijk verliefd zijn met je bestie brengt jullie vriendschap naar nóg een hoger niveau. Dus maar op mannenjacht gaan samen?

Zinderend zomerverhaal: Tammy loog tegen haar beste vriendin om seks te hebben met een Griekse god

 

Reageer op artikel:
6 redenen waarom tegelijk verliefd zijn met je beste vriendin super leuk is
Sluiten