Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 5 jun 2020

Dit zijn tekenen dat je een man beter kunt ontwijken, geschreven door een man

We vonden deze tips en we wilden ze je niet onthouden. Lees dus snel verder om er achter te komen wanneer je een man beter kunt ontwijken.

Tekenen dat je een man beter kunt ontwijken:

Ga niet voor een man die sportschool selfies maakt

Deze man heeft namelijk gewoon narcistische trekjes. Hij kijkt graag in de spiegel. Wat er op neer gaat komen dat hij werkelijk overal te laat komt en dat jij heel wat tijd op hem zult wachten, omdat zijn haar nog net niet perfect is. Tja, daar heb je toch gewoon geen zin in?

Ga nooit voor de man die flessen koopt in clubs

Hij probeert namelijk je aandacht te kopen met veel te dure flessen champagne of wodka. Jij denkt dat hij flink wat geld heeft, maar vergis je niet. Hij geeft bijna al zijn geld uit aan zijn imago om rijk over te komen. Na de stapavond eet hij de rest van de week soep uit blik.

Ga niet voor de man die flessen op Snapchat zet

Deze man is nog erger dan de flessen koper. Want de fles waarmee hij poseert hoeft niet eens van hem te zijn. En de enige reden waarom hij dit aan zijn verhaal heeft toegevoegd is omdat hij zich beter wil voelen dan anderen. En dat is niet het type man waar je mee uit wil gaan. Je bent meer waard.

Ga niet voor een man die niet zijn echte naam heeft staan op zijn Facebook pagina

Je hebt twee soorten mannen die niet met hun echte naam op Facebook staan. De eerste noemt wel zijn voornaam en bijvoorbeeld zijn tweede naam, maar niet zijn achternaam. Waarom? Omdat ‘ie denkt dat hij zo veilig is voor werkgevers. Dat hij niet snapt dat hij gewoon zijn privacy-instellingen kan veranderen is een tikje apart, maar goed. Hij zal altijd zijn carrière belangrijker vinden dan jou.

Verder heb je nog mannen met gewoon een rare naam op Facebook. Die zijn al helemaal niet te vertrouwen. En bovendien blijven hangen in 2004, toen verzonnen namen nog hip waren op MSN.

Ga niet voor de man met de cheesy openingszin

Maar dat doe je waarschijnlijk ook niet, want dat is gewoon té fout.

Ga niet voor een man met te oude schoenen

Dat schreeuwt toch gewoon: ‘M’n moeder kocht mijn kleren tot ik het huis uit ging’. Deze man kan niet voor zichzelf zorgen en jij bent niet zijn moeder. Je kunt hem daarom beter vergeten

Lees ook: De wetenschap bevestigt: mannen hebben een mannenavond nodig

Reageer op artikel:
Dit zijn tekenen dat je een man beter kunt ontwijken, geschreven door een man
Sluiten