Redactie
Redactie Love 6 mei 2020

Als je aan deze 5 tekenen voldoet ben je écht single as f*ck

Al lang single? Of juist ready to mingle? Onderstaande kenmerken wijzen erop dat jij single as f*ck bent. Lees even mee.

1. Je kan je niet herinneren wanneer je voor het laatst mooie lingerie hebt gekocht

En als je nu even stiekem kijkt, zie je inderdaad dat je een heerlijk katoenen Hema onderbroekje aan hebt die je eigenlijk al veel te lang hebt. Het is ook een decennium geleden dat je iets moois hebt gekocht. Je betrapt jezelf er zelfs op dat je er niet eens meer naar kijkt… En over je combinaties kunnen we het ook maar beter niet hebben..

2. Je ligt elke nacht als een ster in je bed, alleen

Het liefst overdwars. Je kan je ook niet meer voorstellen hoe het is om je bed met een ander te delen. Je bed kan nog zo groot zijn maar je bent nog steeds in staat om alle ruimte in beslag te nemen. Of het charmant is? Nee, maar wel relaxed.

3. De hele wereld weet dat je single bent

Omdat je het nou eenmaal al veel te lang bent. Je krijgt zelfs de vraag of je alweer een ´man aan de haak hebt geslagen´. De hele stad weet dat je nog zo vrij bent als een vogel en de mannen proberen hier dan ook flink op in te spelen. Helaas ben je zó single dat je dat niet eens altijd door hebt.

4. Na 17:00 uur trek je je joggingpak aan, elke dag weer

Want voor wie zou je in hemelsnaam je jurkje aanhouden? Het is ondertussen automatisme om direct bij thuiskomst je joggingpak aan te trekken. En als je de hele dag thuis bent? Dan kom je eigenlijk niet uit je pyjama.

5. Je flirt met iedereen of juist met helemaal niemand

Je bent of de single die alle flirt skills beheerst en deze overal en nergens in de strijd gooit. Je ziet er zelfs de humor van in om met mannen of vrouwen te flirten waar je níets van hoeft. Maar het kan ook zijn dat je niet meer weet hoe je moet flirten en je elke persoon benadert als je bestie. En dit kan nog wel eens verwarrend zijn voor al die gretige vrijgezellen.

Lees ook: Ben jij single? Volgens experts ben je het gelukkigst en leef je het langst

Reageer op artikel:
Als je aan deze 5 tekenen voldoet ben je écht single as f*ck
Sluiten