Emma Plasmans
Emma Plasmans Gezondheid 12 aug 2020

Deze tekenen wijzen erop dat jullie vriendschap voor altijd is

Jullie betekenen alles voor elkaar, delen lief en leed, zijn als allereerste op de hoogte van elkaars gekke, gênante gebeurtenissen en hebben uren de slappe lach. Yes meiden, we hebben het hier over vriendschap. Herken jij deze tekenen van vriendschap?

Wij hebben verschillende tekenen op een rij gezet wat duidt op een vriendschap dat voor altijd is.

Tekenen vriendschap

Lucky you wanneer je een beste vriend of vriendin hebt. Het is altijd fijn om iemand in je leven te hebben waarvan je weet dat je er altijd bij terecht kan, maar waar je ook enorm mee kan lachen. Benieuwd of jullie vriendschap forever is? Deze tekenen duiden daarop.

1. Wederzijds vertrouwen

Het is heel belangrijk om je beste vriend(in) te vertrouwen en idem dito. Je wil het gevoel hebben dat je alles tegen elkaar kan zeggen. Vertrouwen is absoluut de basis van een vriendschap.

2. Een blik zegt meer dan duizend woorden

Binnen een seconde kan zij jou duidelijk maken dat er een hottie komt aangelopen zodat jij prepared bent om er zo goed mogelijk uit te zien ;-).

3. Heb jij ruzie met iemand?

Dan heeft je bff dat automatisch ook (duh). Jullie zielen zijn één met elkaar.

4. Eerlijkheid duurt het langst

Jullie zullen altijd eerlijk tegen elkaar zijn, ook als de waarheid soms een beetje pijn doet. Jullie kunnen het van elkaar hebben en leren er zelfs van.

5. Uit het oog maar zeker niet uit het hart

Wellicht hebben jullie elkaar een tijdje niet gezien omdat jullie allebei in andere stad zijn gaan studeren/werken. Wanneer jullie dat hebben meegemaakt en elkaar toch nog vaak spreken, kan je er wel zeker van zijn dat dit forever is.

6. Ben er ook voor elkaar in mindere tijden

Het is heus niet alleen maar grappen en grollen met je bff. Het is ook heel belangrijk om er te zijn in slechtere tijden. Juist dan kan je laten zien wat voor goede vriendin je bent. Je zal er altijd voor haar zijn, no matter what.

Lees ook: Best friends opgelet! 5 tips om je lang bestaande vriendschap te behouden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze tekenen wijzen erop dat jullie vriendschap voor altijd is
Sluiten