Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 8 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Híer scoor je het telefoonhoesje uit de geweldige serie Emily in Paris

Grote kans dat jij je al gewaagd hebt aan dé Netflix-hit Emily in Paris. Nog grotere kans dat jij die serie binnen een dag hebt uitgekeken. Het te leuke telefoonhoesje van Emily is je dan zeker ook niet ontgaan. En zag je jezelf al helemaal voor je met zo’n iPhone-case á la Emily? Dan heb je geluk. Wij weten namelijk waar je dit coole item kunt scoren.

Voor je het weet paradeer jij ook in Parijs met deze te leuke iPhone-case.

Telefoonhoesje van Emily in Paris

Naast het feit dat Emily in hartje Parijs woont, een te knappe buurjongen heeft, in de mode-industrie werkt én de mooiste outfitjes heeft – is er nog een ding waar we jaloers op zijn. Juist ja, haar famous telefoonhoesje. Je weet wel, die ene dat lijkt op een fotocamera. Emily heeft dit hoesje ten alle tijden bij haar, hangend om haar nek. In iedere scène zie je het hoesje wel weer voorbij schitteren.

Amazon

Voor degene die dromen van dit telefoonhoesje en niet kunnen wachten om deze fabulous iPhone-case ook zelf te hebben, heeft geluk. Je kunt het hoesje namelijk online scoren, gewoon via Amazon. En het leuke is: je betaald nog geen €15 voor deze te hippe iPhone-case. Maar let op: het is een mega populair item (duh), en op andere websites is het inmiddels al uitverkocht. Wees er dus snel bij.

Emily in Paris

Emily in Paris draait om – het zal je niet verbazen – Emily. Een jonge stralende marketingmanager, die haar droombaan achterna gaat in Parijs (!). Voor een luxe Frans marketingbureau moet ze de socialmediastrategie vernieuwen.

Haar nieuwe leven in Parijs zit vol uitdagingen. Een Amerikaans meisje in Frankrijk – zonder dat ze Frans spreekt – valt niet altijd in de smaak, vooral niet bij haar collega’s. Deze serie gaat over de zoektocht naar nieuwe vrienden én over haar dateleven. We kunnen je alvast verklappen: niet alles verloopt soepel. Maar een ding is zeker: het is een serie waarbij je gegarandeerd moet lachen om alle ongemakkelijke en grappige situaties. Kijken dus.

Lees ook: Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix

Reageer op artikel:
Híer scoor je het telefoonhoesje uit de geweldige serie Emily in Paris
Sluiten