Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 17 november 2017

Gezocht! Meisjes die een single willen opnemen voor een nieuw televisieprogramma

Vorig week zocht Blue Circle een groep vriendinnen voor een realityserie. Maar met het nieuwe televisieseizoen voor de deur, worden er natuurlijk meer programma's gemaakt. En nu zoeken ze zangeressen die een single willen opnemen. En je hoeft niet eens heel goed te zingen.

Voor een nieuw televisieprogramma zoekt Blue Circle zangeressen die door middel van het zingen van een lied een ode willen brengen aan een geliefde. Bijvoorbeeld je moeder, je beste vriendinnen of hele vriendinnengroep, of misschien wel je lover.

Kun je wel een beetje zingen maar niet heel goed? Wees gerust. Je hoeft geen nachtegaaltje te zijn, zolang je maar een beetje toonvast bent komt het helemaal goed.

Als jij wordt uitgekozen ga je de studio in om samen met echte professionals het nummer op te nemen. En die studio, die is bizar mooi en goed. Je mag een eigen nummer zingen maar een cover is zeer aan te raden.

Heb je plankenkoorts en durf je niet goed alleen? Nog meer goed nieuws. Je mag je ook samen opgeven als duo of met je hele vriendinnengroep bijvoorbeeld. Het maakt niet, zolang jij of jullie maar een goede reden hebben om een ode te brengen aan iemand en dat willen doen door het zingen van een liedje.

Opgeven?
Aanmelden? Mail naar [email protected] (o.v.v. ‘studio’) de volgende gegevens:

  • Naam + woonplaats + 06 nummer
  • Jouw verhaal / motivatie
  • Foto’s

Alvast heel veel succes!

Toch liever jezelf opgeven voor een realityserie rondom het leven van jou en je vriendinnen? Dat kan ook! Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
Gezocht! Meisjes die een single willen opnemen voor een nieuw televisieprogramma
Sluiten