Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 14 feb 2019

In deze peperdure villa’s verblijven de Temptation Island kandidaten van 2019

Jaaa! Temptation is vanaf vandaag eindelijk weer begonnen en we kunnen gelijk de eerste drie afleveringen achter elkaar kijken op Videoland. Om je alvast klaar te stomen zochten wij voor je uit in welke resorts ze precies verblijven.

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen te zien op RTL 5 en we snappen dat je niet kunt wachten. Daarom is het de ultieme ervaring als jij gezellig met de meiden kunt verblijven in de villa’s waar de kandidaten nu verblijven. Dat snappen wij, daarom hebben wij ze hieronder met prijs en al op een rij gezet. Gelijk boeken dus.

Verblijf in deze resorts van onze Temptation helden

We begrijpen dat je vaak alleen oog hebt voor alle drama rondom Temptation Island. Je wil natuurlijk weten wie een slippertje maakt, zoals Milou in de mist lijkt te gaan. Maar kijk eens naar die prachtige resorts, daar wil je toch verblijven?

Dat kan. Mooie kamers, luxe zwembad en een prachtig strand waar je heerlijk in de zon kan bakken. Bij deze twee resorts ben je dan aan het goede adres:

Baan Asan

We vragen ons af wat de mannen op het resort Baan Asan te eten krijgen, want er is zelfs een privé-kok aanwezig in dit resort. Met negen slaapkamers, een zwembad waar je U tegen zegt en sportschool erbij waarbij je nog even snel die laatste calorieën kan verbranden. Mocht je daar zin in hebben op een vakantie natuurlijk.

Dus zoek je nog een leuke vakantie met je vriendinnen? Voor ‘maar’ 1200 euro kun je een nacht doorbrengen op dit resort. En dan ben je ook wel een hele ervaring rijker. Leuke Instagram kiekjes gegarandeerd.

Villa Riva

De vrouwen hebben dit jaar ook niets te klagen. Zij verblijven in het luxe resort genaamd Villa Riva. Mocht er dit jaar weer iemand zijn die zijn of haar geliefde zo erg mist, dat ze stiekem naar de andere villa proberen te lopen is dat een lange tocht. De villa’s zitten ongeveer vier uur met de voet van elkaar vandaan, als je weet welke richting je op moet.

Met zelfs een heerlijke jacuzzi, zeven jaloersmakende slaapkamers en een super uitzicht is ook deze villa een prachtplaatje. Met een bedrag van 2400 euro is deze villa ook aanzienlijk een stuk duurder.

Pak alvast je duikbril en mini bikini, want met deze twee resorts aan het strand heb je waarschijnlijk wel de tijd van je leven.

Oh my. Kun je niet wachten? Lees dan alvast dit.

Temptation Island aflevering 1: de grootste plottwist OOIT

Reageer op artikel:
In deze peperdure villa’s verblijven de Temptation Island kandidaten van 2019
Sluiten