Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 15 maart 2017

Temptation Island 2: Deze koppels zouden uit elkaar zijn en Temptation niet hebben overleefd

Als je het internet een beetje in de gaten hebt gehouden heb je misschien wel voorbij zien komen dat er eindelijk actie in de taxi komt op Temptation Island. De spoilers die we al hebben gezien beloven niet veel goeds voor de stelletjes. De grote vraag is dan ook welke koppels het gaan overleven. En daar lijkt nu al een antwoord op te zijn.

Een anonieme bron heeft zich gemeld bij het Belgische tijdschrift Dag Allemaal om precies te vertellen welke koppels het avontuur zouden hebben overleefd en welke koppels niet. Want dat na het zien van het volgende kampvuur de mannen niet allemaal trouw zullen blijven, is één ding wat zeker is.

En het zijn..

Volgens de bron zijn Merijn en Lisa, Herbert en Jolien en Jefferson en Lize niet meer bij elkaar en verlaten ze Temptation Island als vrijgezel. Dat betekent dat alleen Niels en Rosanna het avontuur zouden overleven.

Helemaal gek is dit ook niet. In de kampvuur aflevering (aflevering 8) die vanavond al in België te zien zal zijn krijgen Merijn, Herbert en Jefferson te zien dat Jolien met Lize en Lisa zoent, dat Jolien geile dingen in het oor van Karim fluistert en dat Lisa in de badkamer is met diezelfde Karim.

En dat zijn nou precies de beelden die ervoor gaan zorgen dat de mannen zelf ook helemaal los gaan op Temptation Island en het einde van hun relatie onderstrepen. Herbert duikt op ‘de mannelijke Herbert’ Saartje, Jefferson op zijn ultieme verleidster Natasja en Merijn gaat los met de 400cc Pommeline.

Morgenavond krijgen wij in Nederland pas de beelden te zien van Jolien, Lize en Lisa uit aflevering 7. Volgende week staat dan pas het kampvuur op het programma (aflevering 8). Maar wij zullen ervoor zorgen dat we je morgenvroeg updaten over de kampvuur aflevering (aflevering 8) die in België al te zien zal zijn. Want zeg nou eerlijk, daar kijken we allemaal naar uit toch?

Wil je alvast weten wat er donderdag in de Nederlandse aflevering te zien zal zijn? Dat lees je hier: Temptation Island aflevering 7: Dit gaat er gebeuren en alle remmen gaan los

Reageer op artikel:
Temptation Island 2: Deze koppels zouden uit elkaar zijn en Temptation niet hebben overleefd
Sluiten