Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 mrt 2018

Temptation Island 2018 aflevering 10: Arme arme arme Deborah

Temptation Island 2018 aflevering 10 zit er op. En daaaamn wat brak ons hart. Het kampvuur staat namelijk op het programma en dat betekent dat Deborah de beelden te zien krijgt dat haar Tim verliefd is geworden op een ander. Dit is aflevering 10:

Temptation Island 2018 aflevering 10

Mannen resort

In het begin van Temptation Island 2018 aflevering 10 zien we hoe iedereen langzaam wakker wordt. Kevin naast zijn Chloe en Tim naast zijn Cherish. Kevin geeft openlijk toe dat hij Chloe het liefst zo snel mogelijk wil aanvallen, maar dat hij netjes wacht tot hij weer in Nederland is zodat er geen camera’s mee kunnen kijken.

Vorige week zagen we Tim de liefde verklaren aan Cherish. Nu hangen ze samen een wasje op. Cherish is bij Tim ingetrokken zodat ze dicht bij elkaar het Temptation avontuur kunnen afronden. Huisje, boompje, wasje.

Maxime en Inge geven af op Jeremy. Hij zou zich te weinig bloot stellen voor de verleiding. Maar, is dat juist niet het ultieme doel van dit programma? Je sterk houden?

Vrouwen resort

Op het resort bij de vrouwen liggen Deborah en Vanessa samen te piekeren over hun mannen. Het zijn nog maar vijf dagen. Zouden hun vriendjes zich sterk houden? Deborah weet hier nog van niets. Maar het lijkt alsof ze het haarfijn aanvoelt.

Megan voelt zich een stuk beter na haar rustige avondje. Tot de presentatrice zich meldt en vertelt dat er een extra kampvuur volgt omdat er beelden zijn die getoond moéten worden. En vanaf dan zijn de vrouwen zenuwachtig. Deborah helemaal, ze is écht bang. En terecht natuurlijk.

Het kampvuur

Dan breekt de avond aan. Terwijl Tim heel burgerlijk aan Cherish vraagt welke broek hij aan moet doen. Ze is bij hem ingetrokken én mag hem al kleden.

Kevin

Kevin is als eerste aan de beurt. Hij krijgt te zien hoe zijn Megan gedumpt wordt door Joshua. Hij vindt het lekker voor haar. Karma is een bitch.

Megan

Dan is Megan aan de beurt die te zien krijgt hoe haar Kevin met Chloe in bed ligt. De beelden doen haar weinig zegt ze. Haar relatie is over en ze vindt het prima zo. Ze heeft het gevoel dat het niet oprecht is. Maar als we de tam tam mogen geloven heeft Kevin nu een relatie met Chloe.

Jeremy

Jeremy krijgt te zien hoe zijn Vanessa aan hem twijfelt omdat hij alles zo aan het ontwijken is. Hij zegt dat dit zijn manier is en dat hij het doet omdat het zijn keuze is zich zo te gedragen. Goed zo Jeremy.

Vanessa

Vanessa krijgt te zien hoe Jeremy knuffelt met een lightbox met Vany erop. Daarna hoort ze voor de derde keer Maxime klagen over het ontwijkende gedrag van Jeremy. Het lijkt haar op dit moment niet meer te boeien.

Mezdi

Mezdi krijgt te zien hoe zijn Daniëlle reageerde op de vorige kampvuur beelden. Hij hoort haar zeggen dat ze beelden heeft gezien waarop ze kus geluiden hoorde. Mezdi ontkent alles zoals we van hem gewend zijn.

Het tweede beeld dat hij te zien krijgt is de tattoo van Daniëlle. Hij weet dan nog niet of de tatoeage permanent is of henna. Maar hij geeft heel duidelijk aan dat als de tatoeage echt is, het voor hem over is.

Daniëlle

Daniëlle krijgt beelden te zien van haar Mezdi waarop hij toegeeft spijt te hebben van alles. Hij wil Daniëlle absoluut niet kwijt. Daniëlle reageert laconiek. Volgens haar komt spijt altijd later en is het allemaal één grote act om niet af te gaan op televisie.

Tim

Tim krijgt te zien hoe zijn Deborah al moet huilen van het feit dat hij heeft geflirt. Hij voelt zich schuldig maar toch ook niet. Hij is verliefd geworden en daar moet alles voor wijken.

Deborah

En dan is het de beurt aan Deborah. Zij krijgt te zien hoe haar Tim toegeeft verliefd te zijn op Cherish. En hoe hij met Cherish in bed ligt. Ze breekt. Ongelooflijk hard. Haar handen trillen, tranen lopen over haar wangen en ze is helemaal hysterisch. Al probeert ze rustig te blijven.

Na het kampvuur

Na het kampvuur gaan zowel de mannen als de vrouwen terug naar hun resort. Kevin is blij dat Megan is gedumpt. Tim gaat gewoon door met zijn Cherish. Deborah moet het maar accepteren volgens hem.

En dan gaan de dames terug. Deborah krijst in haar kamer. Ze scheldt Tim uit voor alles en nog wat. Het gaat door merg en been. Ze voelt zich ongelooflijk rot. En terecht. Zelfs in het dagboekkamertje kan ze geen woord uitbrengen. Arme Deborah.

Ondertussen feest de rest gewoon door. Joshua danst echter iets te close met Daniëlle en daardoor wordt Fabrizio gek. Hij spreekt Daniëlle er op aan. Die heeft dus niet alleen gezeik met Mezdi maar ook nog eens met Fabrizio. Ze loopt weg want ze heeft hier geen zin in.

Deborah zoekt troost bij Gino.. maar voor alsnog gebeurt daar niets.

Kortom, een heftige aflevering waarvan je hart breekt. Wie weet wat er volgende week gaat gebeuren. Mezdi wordt in ieder geval aan de leugen detector gelegd TIJDENS het programma. Dat belooft wat..

Bekijk hier onze videoreview van Temptation Island 2018 aflevering 10!

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 10: Arme arme arme Deborah
Sluiten