Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 29 mrt 2018

Temptation Island 2018 aflevering 11: De leugendetector verraadt álles

Hallloooo Temptation Island 2018 aflevering 11. De aflevering na het beruchte kampvuur waarop Deborah de beelden te zien kreeg van haar Tim die in de handen van verleidster Cherish is gevallen. De aflevering waarin voor het eerst in de Temptation geschiedenis een leugendetector tevoorschijn kwam. Say what.

Temptation Island 2018 aflevering 11 is getiteld ‘sorry mama’. En het wordt zeker duidelijk waarom. Dit is alles wat er is gebeurd:

De day after

Deborah ontwaakt in haar slaapkamer. Nog steeds huilend. Ze kan er niet over uit dat Tim haar zó aan de kant heeft gezet.

Ook Daniëlle heeft het moeilijk met de beelden van haar Mezdi. Ze weet niet meer wat echt is en wat niet. De ene keer ziet ze hem spelletjes spelen en het volgende moment is Daniëlle zijn leven. Daarnaast heeft ze ook nog eens trammelant met Fabrizio die haar aansprak op haar gedrag. Ze is het helemaal zat.

Ook Jeremy wordt niet blij wakker. Hij doet zó zijn best om braaf te zijn maar hij heeft tijdens de beelden van het kampvuur gezien dat Vanessa hem juist wantrouwt daardoor. Hij vraagt zich af wat hij nu moet doen.

Ondertussen op het mannen resort treffen Cherish en Chloe treffen elkaar bij het ontbijt. Ze bespreken hoe het staat met ‘hun’ mannen; Kevin en Tim. Al snel wordt duidelijk dat Chloe meer begint te voelen. Ze maakt in ieder geval een goede beurt bij Kevin met het ontbijtje. Maar al snel slaat het ook hier om naar een serieus gesprek hoe het ‘verder moet’ als ze thuis komen. Chloe wil horen dat Kevin zijn hart aan haar geeft.

Tim en Cherish zijn kleffie en beffie aan het doen met fruit en bacon. Achja.

Temptation Island 2018 aflevering 11: de leugendetector

Vervolgens komen Rick en Annelien een bezoekje brengen aan de resorts. Zij nemen Daniëlle, Vanessa, Jeremy en Mezdi apart. Rick vraagt de heren vragen voor hun dames op te schrijven en Annelien vraagt hetzelfde aan de dames. Dat die vragen beantwoordt zullen worden terwijl ze aan een leugendetector zitten weten ze op dat moment nog niet.

Vanessa is het eerste aan de beurt bij de leugentest. Ze schrikt van de detector maar gaat toch heel rustig zitten. Na een paar controlevragen is de vraag voor Vanessa of ze nog even gelukkig is met Jeremy. Het antwoord is ja, ook volgens de leugendetector. De tweede vraag is of zij Jeremy wil helpen opener te worden. Ook hierop antwoordt ze ja en ook dit wordt correct bevonden door de leugendetector.

Daarna Jeremy; hij zegt dat er geen verleiding voor hem op het eiland zit maar dat wordt niet correct bevonden door de leugendetector. Als Rick vraagt of hij oprecht gelukkig is met Vanessa antwoordt hij ja maar ook dat lijkt een leugen te zijn. Waar hij wel eerlijk antwoord op geeft is het feit dat hij de dames niet vermijdt omdat ‘ie bang is de fout in te gaan.

Dan mag Daniëlle. Ook zij vertelt volgens de leugendetector een paar leugens. Ze is zich bewust wat ze aan het doen is, volgens de leugendetector. Maar op de vraag of ze nog van Mezdi houdt antwoordt ze ja maar het antwoord moet nee zijn.

En dan Mezdi. Eindelijk krijgen we antwoord op de vraag of hij met Denise heeft gezoend. Mezdi begint gelijk te zweten bij de gedachte. Hij is bang, doodsbang. Ook hij liegt volgens de leugendetector. Hij zegt dat hij niét met Denise heeft gezoend maar de leugendetector zegt van wel.

Op de vraag of hij snapt dat Daniëlle hierna niets meer met hem te maken wil hebben antwoordt hij ‘nee’ maar ook dat moet ‘ja’ zijn aldus de leugendetector. Of hij zich bewust was van het feit dat hij Daniëlle aan het kwetsen was zegt hij ‘nee’ maar ook dat is een leugen.

Party

Ondertussen op het mannenresort gaan ze beachvolleyballen. Kevin danst iets te close met Yasmine naar de mening van Chloe dus Chloe raakt helemaal in paniek en spreekt Kevin hier op aan. Kevin wil rustig aan doen en het allemaal bekijken als ze weer thuis zijn.

Als ze op het vrouwen resort weer compleet zijn gaan ze naar een beachparty. Daniëlle heeft er geen zin in. Fabrizio probeert het weer goed te maken met een roos maar Daniëlle moet er niets van weten. Deborah heeft er in het begin ook geen zin in maar Gino verleidt haar en ze gaat vervolgens helemaal los. Om het geheel nog wat op te leuken hebben ze zakjes met kleurpoeder.

De avond

Eenmaal terug op het resort zit Gino een beetje aan de boord van het jurkje van Deborah maar verder komt het niet. Als ze later op bed gaat liggen gaat hij haar nog opzoeken. Als hij haar welterusten wil wensen komt ze omhoog zodat hij haar geen kus op de mond kan geven. Goede tactiek Deb.

Jeremy vertelt openlijk in de camera dat Denise zijn verleiding is, kijkt ‘voor het eerst’ naar de dames en vertelt dat ze mooie billen hebben. Het druipt er vanaf dat hij dit doet voor Vanessa en niet voor hemzelf. Zonde, want als Vanessa dit ziet vindt ze het waarschijnlijk ook niets. Jeremy gaat naar het dagboekhutje en gaat daarna slapen.

Ondertussen hebben Cherish en Inge een gesprek waarbij Cherish niet dolenthousiast is over Tim. Inge vertelt haar dat ze vindt dat Kevin véél te snel gaat. Hij schijnt gezegd te hebben dat hij ‘Cherish meer vertrouwt dan zijn eigen moeder’. Cherish geeft aan het benauwd te krijgen.

Tim is ondertussen het hutje aan het versieren met rozen, kaarsjes en lingerie. Hij wil Cherish. En Cherish krijgt het benauwder en benauwder. Ze maakt dan ook heel snel duidelijk dat ze geen seks met Tim gaat hebben. Ondanks dat ‘ie helemaal heeft uitgepakt.

Sexy time

Natuurlijk worden er in andere hutjes wel ‘vieze’ dingen gedaan. Megan en Joshua zijn weer bij elkaar op de kamer. Joshua heeft zogenaamd geen warm water dus wil douchen bij Megan. Megan vertelt de volgende dag lachend dat ‘er niets is gebeurd’.

Kevin gaat naar bed met zijn Chloe. En ondanks alle voornemens om geen seks te hebben, doen ze dat toch “sorry mama”.

En daarmee gaan beide resorts slapen.. tot het volgende en tevens laatste kampvuur!

Bekijk hier wat wij van aflevering 11 vonden

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 11: De leugendetector verraadt álles
Sluiten