Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 5 apr 2018

Temptation Island 2018 aflevering 12: OMG DANIELLE!!!

We geven toe, na een ietwat saaie aflevering vorige week (want zo spannend was de leugendetector niet) waren we wel toe aan een beetje sensatie. Guess what, deze week krijg je een behoorlijke portie. Temptation Island 2018 aflevering 12 is hot hot hot.

Temptation Island 2018 aflevering 12, vier aflevering voor het einde. Na alles wat er al is gebeurd, zouden de programmamakers het nog spannend kunnen maken? In deze aflevering wel kunnen we je vertellen.

Temptation Island 2018 aflevering 12

De dag

Dag 12 op Temptation Island is aangebroken. Iedereen wordt langzaam wakker. Vooral Daniëlle ligt te woelen. Ze weet niet meer wat ze van Mezdi moet geloven en wat niet.

Deborah is nog steeds verdrietig maar probeert zichzelf te stimuleren om zichzelf te vermaken. Net zoals Tim doet aan de andere kant van het eiland.

Kevin en Chloe worden samen wakker, net zoals Tim en Cherish. Net zoals iedere dag.

Dan komen Rick & Annelien de resorts een bezoekje brengen om te vertellen dat het tijd is voor een nieuw kampvuur. De vrouwen krijgen te horen dat de mannen niet stil hebben gezeten.

Rick vraagt aan Tim of hij nog wel eens stil staat bij Deborah. Want die lijkt compleet uit zijn leven verdwenen. Hij geeft toe dat ‘ie nog wel aan haar denkt maar ‘hij zijn laatste drie dagen niet wil verpesten’. Okeeeee..

Benieuwd wat wij van aflevering 12 vonden?

Het kampvuur

Jeremy

Jeremy krijgt als eerste kampvuurbeelden te zien. Bij de leugendetector was Vanessa heel eerlijk toen ze aangaf door te willen met Jeremy. Hij kan opgelucht ademhalen.

Vanessa

Dan krijgt Vanessa beelden te zien dat Jeremy zich open wil stellen voor verleiding omdat Vanessa dat belangrijk vindt. Ze is er blij mee. Totdat ze het beeld ziet van de leugendetector waarop Jeremy antwoordt dat hij oprecht gelukkig is met Vanessa maar dit niet de waarheid blijkt te zijn. Ze besluit het moment af te wachten tot ze elkaar weer zien om te vragen waarom Jeremy niet oprecht gelukkig is.

Kevin

Daarna is Kevin aan de beurt. Hij ziet hoe Megan toch wel weer de koffer is ingedoken met Joshua. Het maakt Kevin allemaal niet meer uit. Hij zit er bij als ‘decor’ en wil wel beelden zien maar meer voor de gezelligheid dan dat hij wil zien wat Megan uitspookt.

Megan

Megan reageert behoorlijk geshockeerd op de beelden van een seksende Kevin en Chloe. Ze wordt kotsmisselijk van het krakende geluid en de op en neergaande dekens. Grappig, want zij was de eerste met Joshua maar goed.

Mezdi

Dan is Mezdi aan de beurt. Hij krijgt te zien dat Daniëlle en meer en meer klaar mee is. Mezdi noemt het de negatieve spiraal. Hij weet niet goed wat ‘ie er van moet denken.

Daniëlle

Daniëlle krijgt beelden te zien van een volgens de leugendetector liegende beelden. Ze weet nu al helemaal niet meer of ze hem kan vertrouwen. Voor haar is het over. Maar de tranen lopen wel over haar wangen. Ze vindt het moeilijk om te horen dat Mezdi haar volgens de leugendetector bewust kwetst.

Tim

Dan is het de beurt aan Tim. Rick vertelt hem dat hij beelden te zien gaat krijgen hoe Deborah reageert. Hij ziet de beelden en hoort haar gillen en krijsen. De beelden die door merg en been gingen. Tim kijkt er naar en laat geen traan. Bizar want in het begin huilde hij al als hij alleen maar Deborah te zien kreeg via een scherm.

Deborah

Als laatste mag Deborah weer de beelden van ‘haar’ Tim bekijken. Ze is bang dat het nog erger is dan vorige week. Maar hoe kan het nog erger worden? Toch vindt Temptation een manier want ze krijgt de beelden te zien en horen waarin Tim vertelt hoé verliefd ‘ie is en dat ‘ie met Cherish wil trouwen. Deborah breekt opnieuw.

De avond

Aangekomen op het resort lijken de vrouwen eerst geen zin te hebben in een feestje. Maar Megan en Daniëlle gaan toch los. Daniëlle trekt naar Fabrizio toe en Megan neemt Joshua mee naar haar kamer. Zij krijgen een gesprek over waarom Joshua niet meer bij Megan slaapt.

Joshua geeft aan dat dat awkward is. Megan blijft toch naar Joshua verlangen en naar hem in bed. Ze zegt letterlijk: ‘hij is zo fucking groot, je hebt zelf geen idee’. Heel wat anders dan die van Kevin als we haar moeten geloven want die vergelijkt ze met een garnaal.

Daniëlle wordt closer en closer met Fabrizio. Tot het moment dat de twee opeens naar de kamer van Daniëlle gaan om te douchen. Fabrizio vertelt voor de camera (de volgende dag) dat ze in haar lingerie stond en helemaal nat was.

En toen was het moeilijk om zichzelf in te houden zegt hij vervolgens met een lach. Je hoort kreun geluiden zonder beeld te zien omdat er geen camera’s in de badkamer hangen. Wat er écht is gebeurd, dat moeten we nog afwachten.

Ondertussen is het groot feest op het resort bij de mannen. Mezdi kan zich als enige niet vermaken. Hij maakt zich druk om Daniëlle.

Kevin is echter helemaal in zijn nopjes. Bij terugkomst heeft Chloe namelijk het bad laten vollopen en allerlei kaarsjes aangestoken. De twee trekken zich terug en genieten van het romantische onderonsje.

Tim is weer helemaal in de ban van Cherish die hem op haar beurt maar blijft wegduwen. Ze vindt dat hij te benauwend is. Als hij begint over trouwen en hoe hij dat voor zich ziet, trekt ze het bijna helemaal niet meer. Het kan niet anders dan fout gaan tussen die twee..

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 12: OMG DANIELLE!!!
Sluiten