Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 12 april 2018

Temptation Island 2018 aflevering 13: Oef Daniëlle & Fabrizio

Temptation Island 2018 aflevering 13. Het seizoen is bijna voorbij. Maar niet voordat de stroom nog even uitviel en de donkere nacht iedereen in vuur en vlam zette.

Temptation Island 2018 aflevering 13

Temptation Island 2018 aflevering 13 begint in het pikkedonker. De stroom is uitgevallen door een storm. Dat zorgt ervoor dat Deborah denkt dat ze niet meer gefilmd wordt. Gino maakt daar handig gebruik van. De twee ‘wisselen pindanootjes uit’. Oftewel, ze zoenen. Bam. Deborah is los.

Op het mannenresort is Denise verdwaald. Ze kan in het donker de weg naar haar eigen bed niet meer vinden (huh) en ploft bij Mezdi in bed die er nog niet is. Hij komt even later aan en maakt Denise wakker.

Denise achtervolgt Mezdi naar de badkamer en we horen weer zoengeluiden. Als Denise de volgende dag aan Chloë vertelt wat er is gebeurd (kusjes op de mond en Mezdi die heel dicht tegen haar aan stond te rijden), gaat de tam tam snel rond.

De ochtend

De volgende ochtend hoort Mezdi roddels ‘uit de ochtendkrant’ zoals hij dat zelf noemt. Hij neemt Denise apart en spreekt haar hier goed op aan. Denise barst in janken uit. Volgens Mezdi is er niets gebeurd. Maar Denise blijft bij hoog en laag beweren dat ze niet liegt.

Tim wordt alleen wakker. Zijn Cherish is toe aan een avondje met de meiden. Tim vindt het goed. Hij heeft haar nachtjapon nog en daar heeft hij mee geslapen.

Kevin is alweer snode plannetjes aan het smeden om met zijn Chloë zonder camera’s tussen de lakens te kunnen duiken. Hij hangt zijn petje over de camera.

Jeremy masseert Maxime om opnieuw een poging te doen om aan Vanessa te laten zien dat hij wel de verleiding aan durft te gaan.

Bij de vrouwen

Op het vrouwen resort stelt Fabrizio zich een stuk hoffelijker op. Hij maakt een theetje voor zijn Daniëlle om te voorkomen dat ze een kater krijgt. Hij herhaalt nogmaals wat er is gebeurd. Ze was volgens hem te lam en hij heeft gekozen om er geen misbruik van te maken.

Kortom, het lijkt erop alsof er niet echt iets is gebeurd tussen die twee behalve een hoop verleiding.

Groepsdate

Het is bijna tijd voor de dreamdate en daarom gaan de vrouwen met de mannelijke verleiders en de mannen met hun vrouwelijke verleiders op groepsdate. De vrouwen gaan op een boot. De mannen gaan naar een beachclub met jetski’s.

Bij iedere vrouw is het wel duidelijk wie ze mee zal nemen op dreamdate. Behalve voor Vanessa. Drie mannen vechten om haar aandacht en om die felbegeerde dreamdate. Ondertussen vertelt Megan tegen Joshua dat ze hem wil meenemen maar hij reageert niet al te enthousiast.

Mezdi twijfelt ook nog wie hij mee wil nemen. Hij gaat samen met Laetitia op een jetski maar weet nog niet of het een verkeerde intentie bij Daniëlle wekt als hij haar ook uiteindelijk zal kiezen.

De laatste avond

Dan is het alweer tijd voor de laatste avond op de resorts. Beide groepen besluiten er een feestje van te maken. De mannen doen dat door helemaal los te gaan. Bij de vrouwen heeft iedereen zich chique aangekleed, drinken ze champagne en proosten ze op de ontstane vriendschappen met een speech van ieder.

Megan neemt daarna haar medevrouwen mee naar het dagboekhutje en met z’n drietjes praten ze in op Deborah hoé mooi ze is en dat ze veel beter verdient. Na deze peptalk verleidt Deborah Gino in plaats van andersom.

Megan wordt ondertussen versiert door Tijs. Hij wil nog proberen een laatste slag te slaan. Joshua wordt heel pissig. Ondanks dat hij op camera weinig enthousiast was over de dreamdate, kan hij het ook niet hebben als ‘zijn’ Megan wordt ingepikt door een ander.

Snode plannetjes

Als bij het mannenresort de lichten uitgaan gaat Kevin met zijn Chloë naar zijn kamer. De regie heeft heel slim het petje laten hangen, maar wel van de lens afgehaald. Dronken Kevin en Chloë denken dat het petje er nog gewoon op hangt.

Kevin legt Chloë plat op bed maar zij aarzelt en besluit hem toch tegen te houden. Arme Kevin. Maar morgenochtend zal ‘ie vast blij zijn als hij ziet dat het petje er vanaf is gehaald.

En dan is Temptation Island 2018 aflevering 13 alweer afgelopen en is het tijd voor de spoiler van volgende week.. To be continued.

Wil je onze review zien?

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 13: Oef Daniëlle & Fabrizio
Sluiten