Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 19 apr 2018

Temptation Island 2018 aflevering 14: De laatste hete dreamdate

Temptation Island 2018 aflevering 14 is te bekijken. En dat betekent dat we précies weten wat er in deze aflevering gaat gebeuren. Het is de aflevering van de dreamdate. De aflevering voor het final kampvuur. Het programma deed er alles aan om die heet, heel heet te maken.

Temptation Island 2018 aflevering 14

Temptation Island 2018 aflevering 14 begint met het kenbaar maken welke verleiders er met de vrouwen mee op dreamdate mogen. Het meeste is gegaan verrassing:

  1. Daniëlle en Fabrizio
  2. Megan en Joshua
  3. Deborah en Gino
  4. Vanessa en Matthew

Vanessa is nog de enige ‘verrassing’. Ze was al eerder op date geweest met Andrea. En ook met Tommy heeft ze een keer goede gesprekken gehad. Maar dit keer koos ze voor de grote Matthew. Ook al had ze er weinig zin in. Ze wilde graag terug naar haar Jeremy.

Bij de mannen zijn er ook geen grote verrassingen.

  1. Kevin en Chloë
  2. Tim en Cherish
  3. Mezdi en Laetitia
  4. Jeremy en Yasmine

Jeremy is misschien de enige verrassing. Maar had het echt uitgemaakt wij hij had gekozen?

Dan vertrekken alle ‘setjes’ naar hun date. Wie het duidelijk goed voor elkaar hebben zijn Kevin en Chloé. Ze hebben een strak witte villa met een bizarre infinitypool. Andere deelnemers treffen het minder goed. Zo heeft Mezdi met Laetitia een tent..

Bij de meeste locaties zijn alle meubels weggehaald behalve het bed zodat er geen optie is om op de bank te slapen.

Daniëlle en Fabrizio

Daniëlle en Fabrizio komen in een villa terecht met een heerlijk zwembad. De twee hebben het enorm naar hun zin. Ze hebben volgens Daniëlle een goede vriendschap opgebouwd. Ze hangen in het zwembad om elkaar heen.

Fabrizio beseft echter dat als hij wat met Daniëlle wil doen, dit de laatste avond is waarop dat kan. Hij is het er dan ook niet mee eens dat zij niet met hem in één bed wil slapen en haalt haar over om alsnog samen te slapen.

Uiteindelijk als het al donker is en de camera’s in principe weg zijn wil Fabrizio haar toch nog overhalen dichterbij hem te kruipen. “Je hebt toch geen vriendje meer”.

Megan en Joshua

Ook Megan en Joshua slapen in een heerlijk huis. Ze zijn vrienden maar sluiten het avontuur nog één keer goed af. Eerst hebben ze een diner op het strand, gaan ze samen in bad en daarna duiken ze onder de lakens..

Deborah en Gino

Ook Deborah en Gino zitten op een heerlijke plek. Zij krijgen voor de tweede keer samen een massage. Tijdens de massage ziet Deborah echter een stelletje trouwen. Daar heeft ze het even moeilijk mee. Want dat was haar toekomst met Tim. Met de nadruk op was.

Ze duiken ‘s avonds het zwembad in en het lijkt alsof ze zoenen maar daar wordt verder geen uitspraak over gedaan.

Vanessa en Matthew

Deze twee hebben een villa met een douche die open is. Met glazen wanden. Vanessa vraagt Matthew buiten te blijven zitten terwijl zij onder de douche gaat. Hij doet dat braaf.

‘s Avonds moet hij op de bank slapen. Maar als de camera’s weg zijn nodigt Vanessa hem toch uit in bed..

Kevin en Chloé

Dit paar heeft de mooiste villa. Ze genieten heerlijk van hun laatste Temptation Island avond en zijn dolgelukkig.

Tim en Cherish

Tim is weer verschrikkelijk klef. In de voice overs vertelt Cherish dat ze het benauwd van hem krijgt en dat ze hem ziet als een vakantieliefde. Deze wereld is niet echt, zegt ze. En ze probeert al voorzichtig aan te kaarten dat alles anders zal zijn in Nederland.

Tim wil daar niks van weten en vertelt zelfs dat Deborah welkom is op de bruiloft van hem en Cherish. Bah.

Mezdi en Laetitia

Deze twee mogen eerst op een speedboot. Mezdi houdt afstand. Hij wil zich nog één keer bewijzen tegenover Daniëlle. Een eindexamen noemt hij het. Hij slaapt ‘s avonds dan ook niet in de tent maar buiten in een hangmat. Al is het laatste shot wel dat de hangmat leeg is.. to be continued.

Jeremy en Yasmine

Jeremy en Yasmine komen het minst in beeld. Jeremy wil genieten maar hij verheugt zich op het weerzien met Vanessa.

En daarmee komt de aflevering tot zijn einde. Het is tijd voor het kampvuur. Maar dat staat pas de volgende aflevering op het programma.

Kijk hier onze video review van aflevering 14

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 14: De laatste hete dreamdate
Sluiten