Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 26 apr 2018

Temptation Island 2018 aflevering 15 videoreview: HIJ GEEFT DE RING

Het is de allerlaatste aflevering van de koppels in Thailand! Hierna volgt de live uitzending waarbij ze elkaar weer zien. Maar nu zien ze elkaar voor het eerst na twee weken terug. Lotte zat dit keer klaar met Tim en maakten weer een review zoals altijd. Dit is de Temptation Island 2018 aflevering 15 videoreview.

Zoals iedere Temptation Island is er een allerlaatste kampvuur waarbij de koppels voor het eerst samenkomen na twee weken vol ellende, liefde en verleiding. Lotte zat dit keer klaar met Tim om te kijken naar een aflevering waarin koppels die keihard vreemd waren gegaan elkaar weer zagen. Dit is de Temptation Island 2018 aflevering 15 videoreview.

Hoe de koppels elkaar onder ogen zouden komen was nog even de vraag. Tim die natuurlijk wilde trouwen met Deborah is in twee weken veranderd van ware liefde. Cherish is nu alles. Maar dat moest ‘ie nog even vertellen.

Zou Daniëlle Mezdi terug nemen? En zouden Vanessa en Jeremy het overleven? En natuurlijk hoe boos zouden Megan of Kevin worden? We zien het vandaag allemaal.

Temptation Island 2018 aflevering 15 videoreview

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 15 videoreview: HIJ GEEFT DE RING
Sluiten