Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 26 apr 2018

Temptation Island 2018 aflevering 15: Ze zijn weer bij elkaar

Temptation Island 2018 aflevering 15 is uitgezonden, de allerlaatste aflevering . Hét allerlaatste kampvuur waarbij de koppels elkaar weer zien. Oh boy.

Temptation Island 2018 aflevering 15 staat in het teken van het laatste kampvuur.

Mezdi & Daniëlle

Daniëlle wordt wakker met Fabrizio naast zich. Fabrizio ziet op tegen het naderende afscheid. De twee liggen nog even te genieten in bed en dan is het tijd voor Daniëlle om naar het kampvuur te gaan.

Mezdi wordt wakker… op een strandstoel. Dat hele spannende einde waarbij de hangmat leeg was bleek niets anders te zijn dan een verplaatsing van de slaapplek. De strandstoel bleek lekkerder te liggen. Hij bedankt Laetitia voor haar tijd en dan gaat hij ook weg.

Als de twee elkaar weer zien wil Daniëlle hem niet eens aankijken. Ze spreekt Mezdi aan op zijn gedrag. Hij geeft toe ver te zijn gegaan maar niet té ver volgens hem. Hij wil Daniëlle aanspreken op haar gedrag maar Rick valt haar bij en geeft aan dat Daniëlle’s gedrag in het niet valt bij de streken van Mezdi. Volgens Daniëlle is het over en uit tussen de twee.

Kevin & Megan

Kevin wordt wakker naast zijn Chloë. Hij vertelt wel dat de twee geen seks hebben gehad. Ze waren te moe. Komt de sleur er nu al in?

Ook Megan neemt afscheid van ‘haar goede vriend’ Joshua. Ze is blij dat ze hem heeft ontmoet.

Dan zien Megan en Kevin elkaar weer. Kevin roept heel vrolijk ‘ola’ maar Megan wil er niets van weten. Kevin vertelt dat hij pijn had door de beelden van Megan en Joshua. Megan blijft heel koeltjes onder de woorden van Kevin. Ze geeft aan dat ze blij is dat hij eindelijk heeft gevoeld wat zij altijd heeft gevoeld. Ze is blij dat ze van hem af is en sluit af met de woorden dat ze zoveel sterker is dan ze ooit is geweest. Amen.Voor de twee is het voorgoed voorbij.

Jeremy & Vanessa

Jeremy kan niet wachten om zijn vrouwtje weer te zien. En Vanessa is zenuwachtig. Ze willen elkaar knuffelen en kussen.

En dat gebeurt ook. De twee vallen elkaar in de armen. Ze zijn blij dat ze het avontuur hebben overleefd. Vanessa vraagt Jeremy wel of er iets niet goed zit. Ze heeft natuurlijk de beelden gezien van de leugendetector waarop Jeremy zegt dat hij nog gelukkig is maar de man van de detector aangeeft dat hij niét gelukkig is. Jeremy zegt echter dat alles goed zit tussen hem en Vanessa en daarmee is voor haar de kous afgedaan. Ze lopen gelukkig weg.

Tim & Deborah

Tim wordt helemaal verliefd wakker naast Deborah. Gino heeft niet in bed geslapen met Deborah. Deborah zelf heeft totaal geen zin in het kampvuur.

Dan zien de twee elkaar weer. Deborah zegt helemaal niets. Tim probeert het allemaal uit te leggen maar raakt verstrikt in zijn woorden. Wat moet je zeggen als alles 360 graden is veranderd in twee weken? Juist helemaal niets.

Deborah confronteert hem met zijn kwetsende acties. Tim geeft aan dat hij heel graag vrienden wil zijn. Deborah wil dat absoluut niet.

Toch wil Tim als laatste gebaar ‘want hij heeft Deborah echt altijd een prachtmeisje gevonden en nog steeds’ haar de ring geven. Die heeft ‘ie immers voor haar gekocht. Deborah pakt de ring aan. En gooit ‘m vervolgens in het vuur.

Ze wil nooit meer wat met Tim te maken hebben. En dan mogen ze weg.

Conclusie Temptation Island 2018 aflevering 15

Kortom, het was niet echt een verrassend kampvuur. Drie van de vier koppels hebben het avontuur niet overleefd. Volgende week is de live uitzending waarin iedereen weer bij elkaar komt. Oei oei oei. Hoe dat moet aflopen?

Bekijk onze review met beelden uit aflevering 15

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 15: Ze zijn weer bij elkaar
Sluiten