Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 feb 2018

Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview:

Oh mennnn Temptation dit jaar is hard op weg om vorig jaar te overtreffen. Het is een smeuïg seizoen. Na een heftige aflevering 4 en een ietwat saaiere aflevering 5 is er nu gelukkig aflevering 6. En die is heerlijk. Hier is weer de Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview.

We kunnen inmiddels ons leven zonder Temptation Island niet meer voorstellen. Het lijkt wel alsof Kevin, Megan en Joshua onze persoonlijke vrienden zijn. Zo leef je met ze mee. Offe, geniet je er stiekem van? Vandaag staat er een kampvuur op het programma en natuurlijk komen daar de beelden van . Wij keken ernaar en gaven onze ongezouten mening. Ben je klaar voor de Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview?!

Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview

We kunnen alvast vertellen dat het dit keer wel heel fijn is om naar te kijken. We vonden vorige week de aflevering een beetje saai. Gelukkig is aflevering 6 dat absoluut niet. De stellen gaan we naar een kampvuur. En zoals we in aflevering 4 hebben gezien zorgt dat altijd weer voor véél heftige moves..

Dit is Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview:

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 6 videoreview:
Sluiten