Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 1 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island 2018 aflevering 7 videoreview: OMG de 1e man gaat vreemd

We zijn inmiddels aan belandt bij aflevering 7 van Temptation Island. Behalve Megan is eigenlijk iedereen nog vrij braaf geweest. Er gebeurt de afgelopen aflevering niet heel veel. Maar bij de mannen was er wel iets aan het broeien.. vandaag bereikt het zijn hoogtepunt. Marc en Lotte keken mee. Dit is de Temptation Island 2018 aflevering 7 videoreview. Waar je misschien zou verwachten dat het als eerste verkeerd zou gaan op het mannen resort, was het dit jaar de beurt aan de vrouwen. Megan nam het voortouw en sleurde Joshua mee de slaapkamer in zoals we allemaal hebben kunnen zien. Terwijl onze ogen eigenlijk gericht waren op Kevin en Mezdi.

Maar deze aflevering lijkt Mezdi de brave hendrik te zijn.. alleen, loopt dat wel goed af? Lotte en Marc keken natuurlijk de hele aflevering en vertellen in deze Temptation Island 2018 aflevering 7 videoreview wat zij denken.

Temptation Island 2018 aflevering 7 videoreview

Daar is ‘ie weer hoor. De ongezouten mening van dit olijke duo. En deze aflevering leverde heel wat lach salvo’s op. Want er komen nieuwe verleidsters en die brengen een hoop ‘yolo’ mee. En daarnaast gedraagt één van de heren zich afschuwelijk slecht.. 1-1 mensen, 1-1.

Kijk hier de heerlijke video en lach hardop mee:

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 7 videoreview: OMG de 1e man gaat vreemd
Sluiten