Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 15 mrt 2018

Temptation Island 2018 aflevering 9: Dit is álles wat je wil zien

Na aflevering 8 bleken twee relaties al zo goed als verleden tijd te zijn. Megan ging vreemd met Joshua en haar (ex)vriend Kevin sliep met Chloe. Ook Tim sprak zijn liefde uit tegenover Cherish en zij vielen ze naast elkaar in slaap. Nu is aflevering 9 verschenen op Videoland. Hieronder vertellen we je álles wat in Temptation Island 2018 aflevering 9 gebeurt. Let op, spoilers!

Temptation Island 2018 aflevering 9

Temptation Island 2018 aflevering 9 begint goed. Coconut Beach ontwaakt na een heftige nacht. En wie goed kijkt spot bij de mannen (behalve bij de brave Jeremy natuurlijk, die overigens wel twee hechtpleisters boven zijn wenkbrauw heeft zitten… uhm?) sporen van stiften.

Oeh Mezdi wat zien we daar? Er staat een sierlijke D op zijn onderarm. Verwijst deze naar Danielle óf toch naar verleidster Denise met wie hij in aflevering 7 in een kamer verdween?!

Tim is verliefd

De betoverende Cherish is vannacht bij Tim blijven slapen en Tim is smoorverliefd. Dat vertelde hij vorige week al aan de bloedmooie Cherish en hij windt er geen doekjes meer om. Slijm, slijm. Maar het is helemaal bevestigd. Tim zijn masker is gevallen in Temptation Island 2018 aflevering 9. Genieten.

Mezdi de good guy

Mezdi gaat langs bij Tim om hem aan te spreken over zijn gedrag van de afgelopen dagen. Mezdi lijkt vólledig te zijn veranderd van bad guy naar good guy en heeft geen goed woord over voor de daden van Tim. Hoezo hypocriet? Of ‘ie even wil wakker worden en wil nadenken want zo behandel je toch geen vrouw?

Als Tim even later met Cherish op het strand staat komt Mezdi met zijn badjas en een tak aangelopen en trekt hij een streep in het zand die als scheidingslijn moet dienen voor Tim en Cherish. Daarna gooit hij de takken op Tim. Dramaqueen.

Joshua en Megan

Op Villa Ayunda is ontwaakt iedereen in zijn eigen bed. Vorige week al begonnen de struggles tussen Megan en Joshua nadat hij haar vertelde geen gevoelens voor haar te hebben en haar zag als een ‘friend with benefits’. Hij nam afstand van haar en verhuisde weer terug naar de boysroom. Megan bleef verdrietig achter. Ahh.

Twijfels bij Deborah

Deborah wordt niet lekker wakker en twijfelt over haar Tim. Ze heeft er eigenlijk geen vertrouwen meer in nadat ze hem zag flirten met Cherish in het vorige kampvuur. Die twijfels blijken terecht, alleen weet zij dat nog niet..

Daniëlle en Fabrizio

Het is weer tijd voor dates, en afleiding komt goed van pas. Danielle kiest als vanouds voor Fabrizio en laat zich door hem verrassen. Hou je hart vast want ja ze doet het echt. De tattoo die Fabrizio voor haar heeft ontworpen zet hij netjes in haar zij in een tattooshop.

Say what?! Mezdi maak je borst maar nat. En Fabrizio jij ook. Mezdi heeft ten slotte niet voor niets beloofd om zijn naam op jouw voorhoofd te tatoeëren.

Vanessa

Vanessa is pissed off op Jeremy die volgens haar nep gedrag vertoond vóór de camera. Ze kiest voor de grappige charmes van Andrea en zij gaan samen crossen met een buggy in de jungle. Kan de ijskoningin eindelijk een beetje ontdooien.

Deborah

Deborah lijkt tóch niet helemaal afstand te doen van Gino nadat hij vorige week verklaarde dat hij ‘gevoelens’ voor haar heeft. Samen gaan ze genieten van een dagje wellness en ze laat zich zelfs topless masseren door Gino. Klinkt dat als Deborah? Nee, maar het is toch echt waar. Er gebeurt verder niets.

Megan

Megan kiest ondanks alle drama toch voor Joshua en samen gaan zij een potje golfen. Joshua laat nogmaals duidelijk blijken dat het tussen hen niks wordt, awkward. Hij hoopt dat Megan gaat reizen en daar de liefde van haar leven vindt.

Tim

Niet alleen de vrouwen, maar ook hun vriendjes gaan op date met een verleidster. Tim en Cherish laten er geen gras over groeien en laten hun vriendschap met een ceremonie vereeuwigen, en met heel veel kusjes (ugh).

Jeremy

Jeremy wil de verleiding ontlopen en kiest daarom voor een date met Billy. Zoals altijd, niks spannends te zien.

Kevin

Kevin gaat op date met Chloe nadat zij samen de nacht al zoenend doorbrachten en samen wakker werden. Bloeit hier een nieuwe liefde op? Als we de roddels mogen geloven wel..

Mezdi

Mezdi gaat Thaiboksen met Inge en lijkt volledig te zijn omgeslagen. Danielle is toch echt zijn nummer één en hij is echt een mongool als hij haar door dit programma zou laten gaan. Misschien een beetje laat?

De avond bij de vrouwen

Bij de vrouwen gebeurt er vrij weinig. Iedereen drinkt drankjes behalve Megan. Want die is vroeg naar bed gegaan. Ze voelt zich klote. En dat is niet zo gek natuurlijk..

De avond bij de mannen

Dan breekt de avond aan bij beide villa’s en er gebeurt niets spannends. Behalve dat Tim continu blijft zoenen met Cherish waar iedereen bij staat. Hij gaat zelfs het dagboek hutje in MET Cherish om zijn verontschuldigingen aan te bieden tegenover Deborah. Hoé hard.

Daarna verdwijnt hij opnieuw met Cherish naar zijn slaapkamer waar hij het kussen met het t-shirt van Deborah vakkundig aan de kant zet. Dan gaat hij slapen met zijn nieuwe schatje waar ‘ie oh zo verliefd op is. Maar dan komt Mezdi hun kamer binnen.

Mezdi keurt het gedrag van Tim af en daarom besluit ‘ie midden in de nacht in te breken. Temptation Island verandert in één klap in een thriller want stel je voor dat je wakker wordt en er staat opeens iemand aan de rand van je bed naar je te kijken. IEEEHL.

Mezdi bergt het Deborah t-shirt op in het nachtkastje uit respect voor Deborah (huh) en gaat daarna weer naar zijn eigen bed.

Wij kunnen niet wachten tot het kampvuur van aflevering tien want de hel breekt los met een gillende Deborah. Ik haat hem zo hard.

Wil je weten wat wij van aflevering 9 vonden? Hieronder bekijk je onze videoreview mét beelden

Einde dag verschijnt ‘ie van Temptation Island 2018 aflevering 9.

Reageer op artikel:
Temptation Island 2018 aflevering 9: Dit is álles wat je wil zien
Sluiten