Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 14 nov 2017

Deze knappie is de nieuwste kandidaat voor Temptation Island

We kunnen haast niet meer wachten tot de Temptation Island gekte weer losbarst. Stukje bij beetje krijgen we te weten welke knappies geselecteerd zijn om het de koppels maar wát lastig te maken met hun charmes en mooie praatjes. Deze vrouw staat ook te popelen om de relaties op de proef te stellen:

Rooie oortjes en beelden om van te smullen

Inmiddels weten we dat het nieuwe seizoen van Temptation Island in februari weer wordt uitgezonden en dat deze verleidster de koppels helemaal gek mag gaan maken. Met een grote voorgevel, blonde lange haren en tattoos zal menig man omkijken. Vandaag is er nog een Belgische schone bekendgemaakt.

De knappe, afgetrainde en blonde Billy Verhoeven uit Antwerpen zou ook een van de verleidsters zijn in het nieuwe seizoen. Volgens Het Nieuwsblad is zij de tweede in de rij die met haar strakke lichaam en mooie koppie de mannen (en vrouwen?) mag gaan verleiden. De jonge blonde vrouw werkt in Club Escape en is daarnaast vaak in de fitnesszaal te vinden.

Party animal en fitnessfreak

Billy is volop aan het trainen voor haar eerste bikiniwedstrijd en dat is te zien op haar Instagramaccount. Ook via haar vlogs krijg je een kijkje in haar leven. Naast het trainen houdt ze ook van feesten en werkt ze in een club. Op basis van haar leven en looks kunnen we wel concluderen dat de Temptation koppels het moeilijk gaan krijgen. Maar dat is ook precies waar wij zo van smullen. Yes, guilty pleasure number 1.

Of Billy ook echt gaan meedoen is nog niet bekend, maar wij vinden haar zeer geschikt. Zij is er eentje om in de gaten te houden:

LEES OOK: Whut? Dit is hoeveel stellen en verleiders zich hebben opgegeven voor Temptation Island

Reageer op artikel:
Deze knappie is de nieuwste kandidaat voor Temptation Island
Sluiten