Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 22 januari 2019

YESSSS! De eerste aflevering van Temptation Island duurt éxtra lang

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Temptation Island begint en we hebben goed nieuw voor alle die hard fans van het programma. We weten namelijk al dat de eerste aflevering van het seizoen éxtra lang is. Zet de popcorn maar vast klaar want dit wordt smullen.

Eerste aflevering

Het is gebruikelijk dat in de eerste aflevering alle koppels worden voorgesteld aan de kijkers. Zo leren we ze alvast een beetje kennen en kunnen we voor onszelf een inschatting maken of ze de relatietest gaan overleven. De eerste aflevering staat dus nu al garant aan extra veel kijkplezier.

Eerste beelden van Temptation Island

We hebben nog een klein beetje geduld nodig tot het nieuwe seizoen van Temptation Island begint. Tot die tijd kun je wel vast kijken naar de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien en die zijn echt heftig.

Deelnemers van het nieuwe seizoen

Inmiddels weten we van een paar mensen dat ze meedoen aan het nieuwe seizoen, mede dankzij het oplettende oog van Michella Kox en haar fans.

Eerder dachten we dat op 7 februari al de aftrap van het nieuwe seizoen van Temptation Island zou zijn, maar dat is helaas een week opgeschoven naar 14 februari. Een betere TV-avond op Valentijnsdag kunnen wij ons niet voorstellen.

Of het voor deze twee ook een leuke Valentijnsdag wordt is nog maar de vraag.

AHHHH! Is dit het eerste Temptation Island koppel van 2019?

Reageer op artikel:
YESSSS! De eerste aflevering van Temptation Island duurt éxtra lang
Sluiten