Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 28 jan 2019

Dit zijn ze dan: de bloedmooie verleidsters van Temptation Island 2019

De Temptation Island kriebels zijn bij ons al begonnen, zeker nu we weten welke vier koppels meedoen aan het gloednieuwe seizoen. Eén ding weten we zeker, de mannen gaan het héél zwaar krijgen in de villa want deze acht verleidsters gaan het ze waanzinnig moeilijk maken.

Verleidsters Temptation Island 2019

We hopen dat dit seizoen opnieuw al onze verwachtingen gaat overtreffen. De casting is in ieder geval perfect verlopen want deze acht bloedmooie vrouwen gaan het de mannen écht niet makkelijk maken.

Lizzy

Lizzy (21) uit Ertvelde brengt het meeste tijd van het jaar door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

RTL

Emma

Emma (21) uit Brugge heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen…

RTL

Kimberley

Kimberly (21) plande initieel om als koppel deel te nemen aan Temptation Island. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Kimberly uit Duffel is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

RTL

Armanda

De blonde Armanda (22) uit Zwolle wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil maar ze weet wat ze wil.

RTL

Ayleen

Ayleen is met haar 18 de jongste van de verleidsters, maar dat weerhield haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente uit Oldenzaal die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moest uitspelen…

RTL

Tisha

Tisha (23) is als model, zangeres en danseres wat je noemt een triple threat. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva uit Bilzen is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

RTL

Naomi

Naomi (19) uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

RTL

Demi

De Nederlandse Demi (23) kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. Temptation Island is voor haar de ultieme uitdaging…

RTL

We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Temptation Island begint. Tot die tijd kun je alvast genieten van de eerste beelden.

Er is een nieuwe Temptation Island teaser en mensen gaan VREEMD

Reageer op artikel:
Dit zijn ze dan: de bloedmooie verleidsters van Temptation Island 2019
Sluiten