Renée
Renée | LinkedIn Life 29 okt 2018

Pak je agenda! In februari keert Temptation Island terug op televisie

Jaaaaaa, er is goed nieuws op deze maandagmorgen. Temptation Island 2019 komt sneller dan je denkt terug op je beeldbuis en wij weten op welke datum het zover is. Presentator Rick Brandsteder was op bezoek bij RTL Boulevard om een paar kleine details met de rest van de wereld te delen.

Temptation Island 2019 is nu al het onderwerp van gesprek. Rick Brandsteder vertelt in het programma dat het weer een enorm spraakmakend seizoen wordt én wanneer het dus op televisie te zien is. Eerlijk is eerlijk, hoe kun je nu nog geduldig wachten met je vriendinnen?

Wanneer is Temptation Island 2019 op televisie?

Temptation Island 2019 begint sneller dan je waarschijnlijk denkt. We hadden het al een beetje verwacht, maar in februari maakt het programma een comeback op televisie. Zorg dus dat je klaar zit op 7 februari met de meiden, want het wordt epic.

Hoewel Rick belooft dat het dus ‘heel spraakmakend is’, is er niet gevochten en verwachten we niet dat er een stelletje zoals Niels en Rosanna meedoet. Er is dus waarschijnlijk ook geen Alex die de boel op stelten zet. Maar je weet het, met dit programma is de casting altijd perfect, dus saai wordt het niet.

Weinig informatie bekend

Helaas geeft Rick niet veel weg over Temptation Island 2019, dus op meer informatie moeten we nog even wachten. Wat we wél weten is wie de eerste verleidster zou zijn. Dat is namelijk de Vlaamse Kimberly Herman. Sinds het nieuws naar buiten is gebracht heeft ze haar Instagram op privé gezet.

Hm, héél verdacht. Ze heeft nog niet Temptation Island 2019 in haar bio gezet, dus het is niet 100% zeker dat ze meedoet. Waarschijnlijk duurt het niet heel lang meer voordat we hier meer over weten. In januari is alles waarschijnlijk bekend.

Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap

Kijk ook onze video met oud Temptation deelnemer Amije:

Reageer op artikel:
Pak je agenda! In februari keert Temptation Island terug op televisie
Sluiten